Pariskuntien yleisimmät riidat reissatessa - lue ja vältä

29.07.2014 16:20 - Laura Sulkava

Kun kaksi persoonaa lähtee matkalle, riidan saa aikaiseksi mistä vaan. Yleisimmät, erittäin turhat, aiheet voi välttää  päättämällä olevansa joustava.

Alla on listattuna asioita, joista tulee väännettyä riitaa aivan suotta. Etukäteen hieman valmistautumalla voi välttää täysin turhat kinat ja keskittyä rentoutumiseen.

1. Mihin aikaan lähdetään lentokentälle?

2. Liiallinen määrä matkatavaraa - ota sellainen määrä mukaan, että saat tuliaiset vielä mahtumaan. Ja jos tila ei riitä, tasatkaa kassinne sovussa.

3. Navigointi paikkojen välillä. Kumpi oikeasti osaa lukea karttaa ja ottaa etukäteen selvää? Kumpi sopii taksit ja bussikuljetukset?

4. Kummalla passi pysyy paremmin tallessa?

5. Toinen ei suostu käyttämään aurinkorasvaa, koska ei pala ikinä.

6. Partneri haluaa juhlia aamuun asti ja viettää seuraavan päivän sängyssä krapulassa.

7. Riskialttiista ruuista varoittaminen, niiden syöminen ja vatsataudista kärsiminen.

Jos tiedät teidän olevan eri mieltä edellä mainituista asioista, kannattaa asioihin valmistautua etukäteen. Keksi miten selviät tilanteesta kunnialla nalkuttamatta ja vilauta lista myös partnerillesi. Voitte rauhassa miettiä molemmat mahdollisia kompastuskiviä.

Ne mistä voi sopia etukäteen, sopikaa. Jos tiedät toisen haluavan juhlia aamuun asti tai olet itse se osapuoli, pohdi mitä krapulaton osapuoli voi halutessaan tehdä. Tai sopikaa, kuinka monta kertaa ulkoilette yhdessä ja vietätte rannalla päivän makoillen sen jälkeen.

Jos passeista tulee kinaa, pitäkää ne vaikka itsellänne. Ruoka-annoksista voi saada vatsataudin, vaikka se ei tuntuisi riskialttiilta. Jos se on siis tullakseen, se tulee. Jos partnerisi ei halua olla varovainen, sitten pitää keksiä itselle puuhaa, kun hän viettää lomansa sängyn pohjalla.

Kaikki riidat on vältettävissä, jos ennakoi niitä ja molemmat ovat valmiita tekemään kompromisseja.

Jos tavaroita tuppaa olemaan laukussa aina liikaa, voit katsoa videon joka motivoi jättämään ruumaan menevän kassin kokonaan kotiin.

Lähde: Skyscanner

Kilpailut

Uusimmat