Suomalaisen bloggaajan kauhunhetket Vietnamissa: Kulkukoira puri yllättäen

17.11.2014 16:15 - Rea Tallgren

Irtiotto-blogia pitävä Maija Ikonen koki kauhunhetkiä Ho Chi Minhissä, kun katukoira tarttui yllättäen hänen käteensä.

Irtiotto-blogia kirjoittava Maija Ikonen nauttii parhaillaan kovalla työllä ja suunnattomalla järjestelmällisyydellä ansaitusta mahdollisuudesta matkustaa maailmalla. Maija viihtyy tällä hetkellä Vietnamin suurimmassa kaupungissä, Ho Chi Minhissä.

Yli 6,5 miljoonan asukkaan kaupunkiin mahtuu meteliä, värikkyyttä ja eksoottisia ruokia - ja surullista kyllä myös lukemattomia katukoiria, joilla ei ole ketään, kuka pitäisi niistä huolta.

Maija on reissullaan hellinyt monia kulkukoiria ja ikävöinyt myös omaa rakasta Debbie-hauvaansa, joka jäi Suomeen odottamaan. Hiljattain hän joutui kuitenkin kasvotusten kulkukoirien vaarallisen puolen kanssa.

Onnettomuus tapahtui kun Maija seurueineen oli palaamassa bändikeikalta illalla.

"Hauska ilta, joka tosin sai surkuhupaisan päätöksen kun mua puri koira! Siis mitä ihmettä, mä oon ehkä maailman suurin eläinten ystävä ja kunnioittaja, ja niin vaan katukoiran hampaat kalahti käteen. Koira ilmeisesti luuli, että olin menossa hänen ruoka-apajilleen ja vaan tuli ja kävi kiinni" hän kirjoittaa. 

Tilanne ei ollut millään tavalla provosoinnin tulosta, vaan Maijan sanojen mukaan koira lähes ilmestyi tyhjästä.

"En siis edes lässyttänyt tai lähestynyt koko koiraa, koira vaan pasahti paikalle. O N N E K S I hampaat eivät menneet ihosta läpi, vaan säikähdys oli todellista harmia suurempi. Sillä hetkellä oli ilo muistaa, että kaikki rokotukset ovat kunnossa." Maija muistuttaa.

Jos suunnittelet itse matkaa kaukomaille, tuleekin muistaa kaikki rokotukset ja niiden tärkeys. Katso rokote.fi-sivulta, mitä kaikkia rokotuksia matkakohteesi vaatii.

Maijan blogia pääset lukemaan tästä.

Kilpailut

Uusimmat