Kuva: Fotolia

5 asiaa, jotka tyylikkäät naiset muistavat - ota omaan käyttöön

11.08.2016 13:15 - Emma Ylistalo

Jos haluat näyttää aina huolitellulta, kannattaa panostaa täydellisesti istuviin vaatteisiin ja pitää niistä hyvää huolta.

Oletko joskus ihaillut naisia, jotka onnistuvat näyttämään aina tyylikkäiltä? Oikeastaan kuka tahansa pystyy samaan, kun vain muistaa tietyt asiat. Lue alta viisi asiaa, jotka jokainen tyylikäs nainen muistaa. 

1. Eivät seuraa trendejä

Vähän väliä kauppoihin ilmestyy uusia trendivaatteita, jotka jokaisen tulisi omistaa. Muista kuitenkin, että jokaiseen trendiin ei tarvitse lähteä mukaan, sillä kaikki niistä eivät edes sovi jokaiselle. Vaikka kaikki muut olisivatkin innoissaan jostain trendistä, jos et koe sitä omaksesi, jätä se kauppaan.

2. Pukeutuvat itseään varten

Naiset, jotka rakastavat muotia pukeutuvat miellyttääkseen itseään, eivät ihmisiä heidän ympärillään. He käyttävät muotia ilmaistakseen itseään ja pukeutuvat omalla tyylillään, koska se saa heidät onnelliseksi.

3. Käyttävät ainoastaan istuvia vaatteita

Tyylikkäät naiset arvostavat istuvuutta vaatteissa. Toisinaan täysin istuva vaate tai jopa teetetty vaatekappale saattaa tulla kalliimmaksi, mutta kannattaa ennemmin panostaa muutamaan istuvaan vaatekappaleeseen kuin omistaa paljon vaatteita, joista yksikään ei istu kunnolla.

4. Käyttävät ainoastaan vaatteita, joissa tuntevat olonsa mukavaksi

Jos joudut koko päivän kiemurtelemaan asussasi, sitä ei ehkä kannata käyttää ollenkaan. Jos et tunne oloasi mukavaksi, se näkyy luultavasti myös kasvoiltasi ja kehonkielestäsi. Jos joudut miettimään jonkin vaatekappaleen kanssa, saattaa olla parempi pukea jotain muuta kuin käyttää koko päivän energiansa sen miettimiseen, miltä käsivarret kyseisessä mekossa näyttävät.

5. He kohtelevat vaatteitaan hyvin

Onko sinulla tapana pitkän päivän jälkeen kotiin tullessasi vaihtaa mukava oloasu päälle ja heittää päivän vaatteet myttyyn tuolille? Tyylikkäät naiset arvostavat vaatteitaan niin paljon, että pitävät niistä myös hyvää huolta. Kannattaa siis laittaa vaatteet heti siististi henkariin roikkumaan tai viikata siististi.

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Millainen on täydellinen vaatekaappi? Tarkista, löytyykö sinulta kaikki tarvittavat vaatekappaleet

Kilpailut

Uusimmat