5 laukkua, jotka jokaisen naisen tulisi omistaa

10.10.2013 16:15 - Reija Saarinen

Käsilaukku on monelle naiselle todellinen aarreaitta, joka kätkee sisäänsä kainen tarvittavan. Arkilaukun lisäksi jokaisen kaapissa tulisi kuitenkin olla myös muita vaihtoehtoja.

Naisen tulisi omistaa ainakin viisi erilaista laukkua, joita voidaan käyttää eri tilaisuuksissa. 

1. Päivälaukku

Jokaisen naisen tulisi hankkia itselleen yksi neutraalinen värinen laukku, joka sopii arkikäyttöön. Laukun kannattaa olla kooltaan sopivan suuri, että sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Omaa niskaa ja selkää ajatellen, ei kuitenkaan kannata ostaa liian suurta ja painavaa laukkua. 

2. Juhlalaukku

Jokainen naisen tarvitsee pienen sievän laukun, jonka voi napata mukaan juhliin tai yökerhoon. Tämä laukku voi olla huomiota herättävä, joten siinä voi olla vaikka glitteriä. Kannattaa kuitenkin valita väri, joka sopii vaatekaapin sisältöön. 

3. Olkalaukku

Olkalaukku on kätevä, sillä se jättää kädet vapaaksi toimintaan. Naisen kannattaa siis hankkia ainakin yksi olkalaukku, jonka voi napata mukaan kiireisenä päivänä. 

4. Klassinen musta laukku

Naisen kannattaa panostaa yhteen erittäin klassiseen ja tyylikkääseen mustaan laukkuun, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämä on laukku, johon voi hyvillä mielin törsätä hieman enemmänkin rahaa, sillä ajattomana sitä voi käyttää vuosia. 

5. Matkalaukku

Suuri, mahdollisesti myös vedettävä matkalaukku kuuluu jokaisen perustarpeisiin. Tämä laukku on helppo ottaa mukaan matkalle, sillä kantaminen ei kuluta voimia. Vedettävään matkalaukkuun on myös helppo pakata vaatteet siististi. 

Lähde: Simply Sample Sales

Kilpailut

Uusimmat