Kuva: Getty Images

Julkkisten pöyristyttävimmät gaala-asut vuosien varrelta - mitä he oikein ajattelivat?

23.04.2018 11:15 - Katariina Auvinen

Paljas pinta on pääosassa monien julkkisten asuissa.

Julkisuuden henkilöt ovat onnistuneet sykähdyttämään gaala-asuillaan jo vuosikausia. Viime vuosina on kuitenkin muutamia tilanteita, kun ihmiset ovat pohtineet, onko asu edes hyvän maun mukainen. 

Miley Cyrus 
Laulaja Miley Cyrus, 25, on hillinnyt tyyliään viime vuosina, mutta vuonna 2015 oli toisin. Cyrus shokeerasi tällöin monesti erikoisilla ja rajuilla lavaesiintymisillään. Hän pukeutui myös erikoiseen asuun VMA-gaalassa. Naisen asu muistutti enemmän valjaita kuin varsinaista mekkoa. 

(kuva: Getty Images)

Nicki Minaj 
Laulaja Nicki Minaj, 35, hämmästytti vierailijat, kun hän saapui viime vuonna Pariisissa muotinäytökseen. Monien huomio kiinnittyi Minajin rintojen seudulle, koska hänen asustaan puuttui kangas toisen rinnan kohdalta. Nainen oli peittänyt rintaansa vain mustalla timantilla, jonka hän oli liimannut nänninsä suojaksi. 

(kuva: Getty Images)

Bella Hadid 
Malli, Bella Hadid, 21, on astellut Victoria´s Secretin -muotinäytöksessä lavalla, mutta hän on myös ollut vieraana alusvaatemerkin järjestämissä tapahtumissa. Vuonna 2016 moni katsoi Hadidin asua useamman kerran, koska hän esiintyi kokopitkässä mekossa, josta näkyi täysin läpi. Kriittisiä paikkoja peittivät vain koristekivet sekä ihonväriset stringit. 

(kuva: Getty Images )

Amber Rose 
Mallina työskentelevä Amber Rose, 34, ei häpeile esitellä vartaloaan. Se kävi selväksi jo vuonna 2014, kun tähti saapui Video Music Awardseihin hopeisessä ketjuja sisältävässä asussaan. 

(kuva: Getty Images)

Rose McGowan 
Ehkä yksi sykähdyttävimmistä asuista nähtiin jo 20 vuotta sitten, kun näyttelijä Rose McGowan astelu punaiselle matolle pelkästään ohuita naruja peittonaan. Myöhemmin nainen on sanonut, että asu oli protesti sille, että häntä on seksuaalisesti hyväksikäytetty. 

(kuva: Getty Images)

Rihanna 
Laulaja, Rihanna, 30, pukeutui verkkomaiseen asuun vuoden 2014 CFDA-gaalassa. Asu aiheutti heti kohun, koska naisen rinnat paistoivat asusta läpi. Asu oli Adam Selmanin suunnittelema ja se sisälsi yli 230 000 kristallia. 

(kuva: Getty Images)

Beyoncé
Laulaja Beyoncén, 36, asu itse asiassa keräsi paljon kiitosta, kun nainen asteli Met Galan punaiselle matolle vuonna 2015. Naisen asu oli Givenchyn suunnittelema ja kriittisiä paikkoja peittivät useat erilaiset koristekivet. 

(kuva: Getty Images)

Kim Kardashian 
Seurapiirikaunotar, Kim Kardashianin, 37, raskaustyyli hänen odottaessaan toista lastaan vuonna 2015, hätkähdytti. Nainen oli pukeutunut läpinäkyvään ja pitsiseen asuun, joka paljasti tämän vatsan. Kardashian sai kritiikkiä siitä, että hänen asunsa näytti lähinnä siltä että se sopisi paremmin makuuhuoneeseen kuin punaiselle matolle. 

(kuva: Getty Images)

Lady Gaga
Laulaja Lady Gaga, 32, on paljastanut, että erikoinen pukeutuminen auttaa häntä pitämään kivut kurissa. Hän haluaa pukeutumisellaan pitää edes joitain ohjia omissa käsissään. Nainen käysii kroonisesta sairaudesta, joka vie hänet vuoteen pohjalle valtavien kipujen vuoksi. Viime vuonna Lady Gaga asteli Grammy-gaalaan nahkaisessa asussa. 

(kuva: Getty Images)

Jennifer Lopez
Laulaja Jennifer Lopez, 47, on huikeassa kunnossa ikäisekseen. Nainen ei myöskään arkaile näyttää ihoaan punaisella matolla. Vuonna 2017 nainen asteli Latin Music Billboard Awards -gaalaan verkkomaisessa ja mustassa asussa. 

(kuva: Getty Images)

Lue myös: Kim Kardashianin tuorein bikinikuva keräsi järjettömän tykkäysmäärän: "Olet täydellinen"

Lähde: Marie Claire 

Kilpailut

Uusimmat