Kuva: AOP

Täydellinen silmärajaus Ariana Granden tyyliin - vältä myös yleinen moka julkkismeikkaajan niksin avulla

18.04.2020 13:15 - Emmi Moilanen

Meikkitaiteilija muistuttaa, että eyelinerin tai rajauskynän tulee olla riittävän terävä kissansilmärajausta tehdessä.

Laulaja Ariana Grande, 26, tunnetaan musiikkinsa lisäksi korkeasta poninhäntäkampauksesta sekä näyttävästä meikistään, jonka olennainen osa ovat cat eye-, eli kissansilmärajaukset.

Nyt naisen meikkaaja Daniel Chinchilla paljastaa Popsugarille parhaimmat niksinsä, joilla hän loihtii asiakkailleen näyttävän, siistin ja symmetrisen silmärajauksen.

Voit ottaa vinkit haltuun alta.

Valitse teräväkärkinen eyeliner tai rajauskynä

Chinchilla muistuttaa, että vaikka jokaisella meistä on hieman erilainen silmän muoto, rajausta tehdessä kaikkien tulisi kuitenkin kiinnittää huomiota yhteen ja samaan asiaan – riittävän terävään rajauskynään tai eyelineriin.

- Jos eyelinerin kärki on liian paksu, kissansilmärajauksen muotoilu on hankalaa. Rajauksesta voi tulla liian leveä ja silloin ihmiset turhautuvat, vaikka heillä oikeasti olisi vain vääränlainen tuote.

Älä sorru yleiseen mokaan

Chinchilla toteaa, että jokaisen meikkaajan tulisi aloittaa silmän rajaaminen aivan ripsirajan vierestä ja muotoilla rajausta koko ajan viistosti ylöspäin.

- Kun lähestyt silmän ulkonurkkaa, vedä rajausta aina ylöspäin, hän painottaa.

- Usein virhe tapahtuu siinä, että meikkaaja seuraa silmän luonnollista muotoa, jolloin rajaus lähtee suuntautumaan alaspäin, hän jatkaa.

Meikkitaiteilija muistuttaa lopuksi vielä teippikikasta, jonka avulla loihdit molempiin silmiin symmetrisen rajauksen. Voit asettaa silmän ulkonurkkiin pienet teipinpalat hahmottamaan rajauksen linjaa. Tässä vaiheessa, ennen rajauskynään tarttumista, on vielä helppo tarkistaa, että rajaukset asettuvat samankaltaiseen ”kulmaan” molemmissa silmissä.

Voit katsoa kuvan Granden meikistä alta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Pelasta huono hiuspäivä suosikkilaulajan tyyliin - helppo kikka, jonka kopioit hetkessä myös itse

Lue myös: "Karanteenikynnet" ihastuttavat somessa juuri nyt - ota helpot manikyyri-ideat talteen

Lue myös: Tee trendiasuste 10 minuutissa itse – katso täsmäohjeet

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat