Kurvikkaat naiset, huomio! 3 ohjetta seksikkääseen pukeutumiseen!

30.08.2012 16:15 - Karoliina Kotala

Suureksi harmiksi, lukuisat naiset pukeutuvat liian suuriin vaatteisiin ujostellessaan naisellisia kurvejaan. Glamour-sivusto listasi kuitenkin kolme ohjetta, kuinka muodokas nainen voi korostaa seksikkäitä piirteitään tyylikkäästi.

1. Löysän vaatteen sijaan, paras valinta on ihoa myötäilevä asu. Jos nainen on rintava, mutta häneltä löytyy kurveja myös takapuolesta, luo säkkimäinen vaate kuvan pallosta. Vyötäröään kannattaa siis korostaa vyöllä, tai pukeutua asuun joka istuu hyvin vyötärön kohdalta.

2. Älä paljasta liikaa. Muista, että hyvin istuva asu on seksikäs jo itsessään, eikä lyhyen helman lisäksi kannata esitellä liikaa paljasta pintaa.

3. Anna itsestäsi pidempi vaikutelma. Vanha, mutta toimiva kikka on esimerkiksi suosia nuden värisiä kenkiä, jotka pidentävät huomattavasti säärtä. Toinen keino on myös sitoa hiukset korkealle ponihännälle, joka tuo kasvot esiin ja luo myös pidemmän vaikutelman.

Usein muodokkaat naiset luottavat pukeutumisessa mustan kaventavaan vaikutukseen, mutta pelkkään mustaan pukeutumisen voi unohtaa. Hyvänä esimerkkinä toimii näyttelijä Jordin Sparks, joka verhosi kauniin vartalonsa ihoanuolevaan, valkoiseen minimekkoon.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat