Kiharat ja villit hiukset? 3 vinkkiä niiden kesyttämiseen

01.12.2013 19:15 - Linda Arponen

Kiharat hiukset aiheuttavat lennokkuudellaan usein päänvaivaa.

Kiharahiuksiset naiset tietävät, kuinka toisinaan tukkaa tuntuu olevan mahdotonta saada näyttämään siistiltä. Hiuksista voi kuitenkin saada hyvännäköiset ilman suoristusrautaakin.

1. Hoitotuotteet

Kiharat hiukset ovat yleensä kuivemmat ja pörröisemmät, joten älä käytä niihin liian kovaa shampoota. Panosta sulfaatittomaan shampooseen ja muista riittävä hoitoaine. Käytä lisäksi pieni määrä hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

2. Muotoilu

Saadaksesi kiharat näyttämään tyylikkäiltä, niihin voi levittää hiukan geeliä, jotta hiukset pysyvät kuosissa ja kiharat kauniisti eriteltyinä. Suosi ohutta geeliä, joka levittyy parhaiten. Hiero geeliä hiukan latvoihin sekä tyveen ja muotoile kiharat hellästi puristelemalla. Tällä tavalla hiukset säilyttävät luonnollisen eloisuutensa eivätkä näytä sotkuisilta.

3. Ylläpito

Jotta kiharat pysyvät hyvännäköisinä koko ajan, niitä pitää myös syväkosteuttaa. Käytä parin viikon välein proteiinia sisältävää tehohoitoainetta tavallisen hoitoaineen sijasta. Anna aineen olla päässä niin kauan kuin jaksat ja pese pois lopuksi.

Lähde: Sassy Dove

Kilpailut

Uusimmat