Elle Style Awards keräsi kaunottaret yhteen - rohkeat tyylit yllättivät

19.02.2014 15:45 - Heli Thoren

Punaisella matolla uskallettiin jopa revitellä. Katso, mitkä ovat nyt kuumimpia juhlatrendejä.

Lontoossa järjestettiin Elle Style Awards, ja upeat kaunottaret kokoontuivat yhteen juhlimaan Savoy-hotelliin. Vapaamuotoisemmassa gaalassa ihmiset uskaltavat selkeästi pukeutua rohkeammin ja luottaa kokeilevampiinkin tyyleihin.

Brittimalli Poppy Delevigne luotti yhteen kevään hittiväreistä keltaiseen. Puvun yläosa oli trendikkäästi pitsinen ja pitkä kapea helma toi asuun juhlan tuntua.

Katy Perryn valkoinen kukkakuvioinen mekko oli illan keväisimpiä ja raikkaimpia kokonaisuuksia. Poptähden liilan sävyisen hiukset eivät myöskään jääneet huomaamatta.

Rita Oran tylliunelma oli yksi juhlien näyttävimmistä kokonaisuuksista. Valkoiseen pukuun toi ryhtiä paksu musta vyö. Myös Oran tavaramerkki; kirkkaanpunainen huulipuna oli osa asua.

Emma Watsonin pikkumustassa upea yksityiskohta oli hauska helma. Keskeltä auki oleva helma paljasti hoikat reidet ja sääret. O-aukkoinen ja pienillä hihoilla varustettu puku oli yksi illan graafisimmista ilmestyksistä. Myös Watsonin mekon yläosa oli pitsinen.

Kylie Minoguen asu oli yksi illan klassisimmista. Tuttuun tapaan Minogue oli valinnut lyhythelmaisen puvun, jotta kaunottaren sääret pääsivät pääosaan. Lainekampaus ja klassinen meikki sopivat kauniisti kokonaisuuteen.

Kilpailut

Uusimmat