Nahka on syksyn kuuma trendi: 8 tapaa yhdistellä eri kuoseja ja materiaaleja

09.09.2014 11:15 - Laura Sulkava

Nahka on löytänyt vaatetuksessa tiensä muihinkin asusteisiin kuin takkeihin. Päivän aikana useat julkisuuden henkilöt luottivat mustaan nahkaan.

Nahka ja tekonahka ovat vallanneet trendiliikkeiden hyllyt. Alla on koottuna 8 erilaista tapaa yhdistellä nahkaa muihin vasusteisiin. Kiinnitä myös huomiota tähtösten ihaniin kenkiin.

Jenkkinäyttelijä Jamie Chung yhdisti pirteästi lyhyen nahkatopin kauniiseen liehuvaan hameeseen, jota koristavat söpöt punaiset pusuhuulet.

47-vuotias näyttelijätär Laura Dern säteili nuorekkaana nahkatakissa, jonka kanssa hän oli pukenut mustan kynähameen sekä saman värisen peruspaidan.

Malli Jessica Hart yhdisti käärmeennahkakuvioiseen minihameeseen vaalean pitkähihaisen napapaidan ja kauniin laukun.

Muotibloggari Danielle Bernsteinin nahkahousut täydentyvät vaalealla paidalla, joka on pitsikuvoitu.

Malli Marloes Horstin päällä nähtiin kuvauksissa rohkeampi yhdistelmä. Kauniin liehuvan mekon alta paljastuvat mustat nahkahousut.

Näyttelijä Beth Grant yhdisti polven alle ulottuvaan nahkahameeseen raikkaan sinisen napapaidan.

Laulajatar Lennifer Lopezin päällä kireä lyhyt nahkamekko näyttää upealta. Vaikka helma on mini, pitkät hihat ja poolokaulus tekevät lookiin tyylikkyyttä.

 

Taraji P. Henson osoittaa kuinka nahkamekko voi olla tyylikäs. Juuri sopivan mittainen asu sopii näyttelijättärelle täydellisesti.

Kilpailut

Uusimmat