Kuva: Fotolia

Ravulle verenpunaista, kauriille mustaa - mikä huulipunan väri sopii horoskooppimerkillesi?

01.02.2016 15:45 - Eeva Rajala

Horoskooppimerkki sanoo paljon luonteesta, mutta jokaiselle näyttää myös olevan juuri sopiva huulipunan väri.

Elite Daily -sivusto on listannut, mikä huulipunan väri sopii millekin horoskooppimerkille. Tarkasta, löytyykö sinun meikkilaukustasi juuri sinulle sopiva huulipuna.

Oinas (21.3 - 19.4.)

Rohkea fuksianpunainen

Oinas on syntynyt kantamaan rohkeaa huulipunaa. Oinas haluaa olla hieman shokeeraava ja peloton. Fuksianpunainen on tämän vuoksi täydellinen valinta oinaalle. Kumppanin iholla fuksia näyttää myös erityisen hyvältä.

Härkä (20.4. - 20.5.)

Syvä burgundynpunainen

Härkä on syvällinen, sielukas ja sensuelli, mutta härkä ei ole esimerkiksi seksuaalisesti hyökkäävä. Härkä pitää siitä, että näyttää rikkaalta ja varoissaan olevalta, ja hän pitää kaikesta kalliista ja ajattomasta. Tämän vuoksi burgundynpunainen huulipuna sopii härän meikkilaukkuun. Väri on klassinen, muttei liian hyökkäävä.

Kaksoset 21.5. - 20.6.)

Kuuma pinkki

Kaksosen olemus on viileä ja hän näyttää parhaimmalta pinkissä tai sinisessä huulipunassa. Sininen on kuitenkin monille liian outo huulipunan väri, joten kannattaa pitäytyä varmuuden vuoksi pinkissä. Kaksonen on horoskooppimerkeistä kenties eloisin. Hänessä yhdistyvät sisäinen energia ja seikkailunhalu. Huulipunaksi kannattaakin valita hieman shokeeraavan kirkas, seksikäs pinkki.

Rapu (21.6. - 22.7.)

Matta verenpunainen

Rapu on herkkä, upea ja tunteellinen. Rapu on myös intohimoinen, kaunis ja syvästi välittävä ihminen. Tämän vuoksi samettisen verenpunainen toimii täydellisesti ravulle, sillä väri on maailman väreistä syvällisin ja tunteellisin. Punainen tarkoittaa romanssia, intohimoa, sydänsuruja ja myös raivoa - kaikkea, mistä rapu koostuu. Rapu on yhtä aito ja läsnäoleva kuin veri, joten verenpunainen on loistava vaihtoehto. Tärkeää on valita mattahuulipuna, ei kiiltävän punainen.

Leijona (23.7. - 22.8.)

Korallinpunainen

Korallinpunaisessa on nähtävissä häivähdys oranssia ja vaaleanpunaista. Leijona on hyvin karismaattinen, hauska ja seksikäs, jonka hymy on usein vastustamaton. Jotta hymystä saisi kaiken irti, kannattaa huulille laittaa korallinpunaista huulipunaa. Se korostaa hymyn aitoutta. Korallinpunainen sopii myös kesään ja sopii täydellisenä värinä rantatyyliin.

Neitsyt (23.8. - 22.9.)

Orkideanpurppura

Neitsyt on jalat maassa -tyyppi, mutta omaa samalla mahtavan mielikuvituksen ja on hyvin taiteellinen. Tunteellinen neitsyt tuntee kivun, kauneuden ja joskus koko maailman painon sydämellään. Tämän vuoksi hän tarvitsee orkideanpurppuraisen huulipunan. Väri kuvastaa neitsyen pehmeää puolta.

Vaaka (23.9. - 22.10.)

Pehmeä ihonvärinen

Vaaka ei tarvitse räväkkäitä värejä korostamaan kauneuttaan ja hyviä puoliaan. Vaaka huomataan ilman punattuja huuliakin. Vaaka on tasapainoinen ihminen, jonka vaisto toimii kuin kone. Hän on myös hyvin kunnianhimoinen. Vaa'an kannattaa antaa silmiensä puhua enemmän. Huulipunan on tarkoitus tasapainottaa meikkiä. Luonnollinen kauneus saa muut lumoihinsa.

Skorpioni (23.10. - 21.11.)

Kiiltävä punainen

Skorpioni pitää seksistä ja sen vuoksi huulipunankin pitää olla lähes yliseksikäs. Punaisen huulipunan kannattaa myös olla kiiltävä, ei mattapintainen. Skorpioni ei pyytele anteeksi itsevarmuuttaan. Tämän vuoksi kiiltävä puna sopii täydellisesti huuliin.

Jousimies (22.11. - 21.12.)

Tumma marjanpunainen

Jousimies on kaunis filosofoija. Hän viettää aikaansa pohtien maailmaa ja kaiken merkitystä. Jousimies ajattelee asioista positiviisesti ja hän on täynnä hyvää energiaa. Kaikki haluavat olla jousimiehen seurassa. Tämän vuoksi jousimies tarvitsee huulilleen lämpimän värin, tumman marjanpunaisen.

Kauris (22.12. - 19.1.)

Musta

Kauris on luotettava, kunnianhimoinen ja järjestelmällinen. Moni voisi ottaa opiksi kauriista. Musta huulipuna on rohkea veto, mutta samalla merkki kunnianhimosta ja kestävyydestä. Mustan huulipunan kanssa sopii täysin nude silmämeikki ja sivulle laitettu poninhäntä.

Vesimies (20.1. - 18.2.)

Jäänsininen

Vesimies edelläkävijä, joka kehittää itse omia muotisuuntauksia. Sininen saattaa kuulostaa liian räväkältä, mutta huulilla jäänsininen näyttää pehmeältä. Mieleen tulee jonkinlainen jääprinsessa. Kun vesimies käyttää jäänsinistä, saattaa toimistolla muutkin naiset alkaa kokeilla samaa sävyä.

Kalat (19.2. - 20.3.)

Mauve eli ruskeanvioletti

Kalat on seksikäs horoskooppimerkki. Henkilön ei tarvitse yrittää olla seksikäs, koska hän jo on sitä. Huulten kannattaa siis olla seksikkäät, muttei liian. Huulipunan kohdalla kannattaa miettiä Angelina Jolien tai Kylie Jennerin yleisesti käyttämää väriä. Lisäksi huulet kannattaa rajata hieman tummemmalla.


Lue myös: Haluatko, että huulipunasi kestää koko päivän? Kokeile helppoa kikkaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat