Kuva: Fotolia

Ei neulakammoisille! Selluliittihoidossa iho tasoitetaan pistoksin

25.10.2016 17:45 - Rea Tallgren

Mikäli ylimääräistä rahaa on, eivätkä neulat pelota yhtä paljon kuin inhimillinen selluliitti, voi harkita hoitoa, jota ainakin reality-tähti Kim Zolciak suosii avoimesti.

Reality-tähdillä ja megajulkkiksilla on varaa tuunata ulkonäköään viimeistä piirtoa myöten. Monet tähdet myös puhuvat avoimesti leikkauksistaan ja toimenpiteistään. Yksi tällaisista tähdistä on Atlantan Täydelliset naiset -sarjasta tuttu Kim Zolciak.

38-vuotias Zolciak on kuuden lapsen äiti, joka suosii niin peruukkeja kuin plastiikkakirurgien palveluksiakin. Tuoreella videolla nainen näyttää, miten hän hankkiutuu eroon selluliitista. Kyseessä ei ole täysin kivuton toimenpide, ja se ei taatusti sovi ainakaan neulakammoisille. 

Hoidossa selluliittikuoppiin pistellään yksitellen täyteainetta ja varmistetaan näin, että iho muuttuu tasaisemmaksi. Nainen hehkutti itse olevansa todella tyytyväinen lopputulokseen. Katso video operaatiosta alta jos uskallat. 

Zolciakilla on häntä hätkähdyttävästi muistuttava Brielle-tytär, joka on jo 19-vuotias. Myös Brielle on jo viihtynyt kirurgin pakeille ja hänen kerrotaan parannelleen niin nenäänsä kuin huuliaankin - rinnoista puhumattakaan. Alla olevassa kuvassa kaksikko poseeraa yhdessä. 

Lue myös: Malli Ashley Graham on ylpeä selluliitistaan - katso kaunis kuva

Lue myös: "Kestävyysliikunta ja voiteet auttavat" - 5 myyttiä selluliitista kumottiin

Kilpailut

Uusimmat