Kuva: Fotolia

Hiukset, huulet, silmät - katso talven 3 ajankohtaisinta meikkitärppiä

13.11.2016 08:15 - Karoliina Kotala

Meikkitrendien saralla puhaltavat jälleen uudet tuulet. Talven kuumimmat meikkitärpit tarjoavat vaihtoehtoja monen makuun.

Ihonhoitobaarista tuttu kauneusasiantuntija Henna Heikkinen listasi kolme talven ajankohtaisinta meikki- ja kauneustrendiä. Haluatpa lookissasi keskittyä huuliin, silmiin tai hiuksiin, löytyy kauden trendeistä valinnanvaraa. 

Tummat huulet 

Väri huulissa saa olla nyt tumma, viininpunaisesta jopa mustaan. Muu meikki saa olla läpinäkyvä niin, että huulet erottuvat muusta meikistä. 

- Jos tuntuu, että olet kyllästynyt mattaan, niin laita punan päälle kiilto. Märän näköiset meikit ovat jälleen esillä, Heikkinen opastaa. 

Glitter

Glitter näkyy niin silmissä kuin hiuksissakin. Pikkujoululook syntyy esimerkiksi glitterbaarin avulla ja kimalletta saa näkyä silmien rajauksissa, kulman alla, silmän alla tai vaikkapa hiusten jakauksessa. 

- Jos glitter tuntuu liian näyttävältä, voit tehdä metallinhohtoiset kulta- tai hopearajaukset silmiin. 

Ripset

Ripset saavat erottua ja näkyä. Anna muun meikin olla luonnollinen, korosta ripsiä runsaalla ripsivärillä tai irtoripsillä. 

- Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse laittaa yhteen lookiin, vaan valitse oma juttusi ja keskity meikissä siihen, Heikkinen neuvoo. 

Lue myös: Säväytä pikkujouluissa - meikkivinkki, jolla käännät katseet

Kilpailut

Uusimmat