Kauniina festareilla - 5 asiaa, joilla luot onnistuneen bilelookin

30.06.2014 09:55 - Reija Saarinen

Festareille lähtiessä kannattaa laukkuun sujauttaa muutamia perustuotteita.

Suomen suvi on täynnä monenlaisia festareita. Bileviikonloppuun kannattaa varautua säähän sopivilla vaatteilla sekä muutamilla perustuotteilla, joilla jokainen voi helposti luoda näyttävän bilelookin. Alla viisi asiaa, jotka kannattaa sujautta matkalaukkuun.

1. Suolasuihke

Hiukset saavat kesäfestareilla olla vallattomat ja seksikkäästi sotkuiset. Tämän lookin saa parhaiten aikaan suolasuihkeella, joka tuo hiuksiin karheutta ja helpottaa niiden muotoilua seksikkääksi pörröpääksi.

2. Kuivashampoo

Festareilla suihku ei aina ole lähettyvillä. Tästä syystä kannattaa varata laukkuun kuivashampoota, jolla saa helposti hiuksista pois lian ja rasvaisuuden. Puhdistuksen lisäksi kuivashampoo tekee hiuksista karheat, jolloin niiden muotoilu on helpompaa.

3. Vedenkestävä ripsiväri

Vedenkestävä ripsiväri on oiva valinta festareille. Tämä siitä syystä, että kesäkuumalla hikoilu saattaa helposti sotkea kauniin silmämeikin. Vedenkestävä meikki pysyy kuitenkin paremmin paikallaan sateessa ja paisteessa.

4. Lippalakki/hellehattu

Festareille kannattaa varata myös jokin päähine. Lippis tai hellehattu on nimittäin oiva suoja kuumalta auringolta ja sen lisäksi se pelastaa myös pahan hiuspäivän.

5. Aurinkorasva

Kesäkuumalla on syytä muistaa suojata oma iho auringon polttavilta säteiltä. Tämä sääntö pätee myös festareilla. Lisää siis voidetta säännöllisesti, jotta mukava viikonloppu ei saa ikävää päätöstä palaneen ihon muodossa.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat