Käytä ruokasoodaa kauneudenhoidossa - 6 vinkkiä

21.02.2014 12:15 - Reija Saarinen

Ruokasoodaa voi käyttää keitiön sijaan myös kylpyhuoneessa.

Ruokasooda on todellinen ihme aine, jota voi käyttää myös kauneudenhoidossa. Jos siis kaipaat apua hikoilun ehkäisemisessä tai mustapäiden hoidossa, kaiva kaapistasi ruokasooda. Alla 8 hyvää esimerkkiä.

1. Deodorantti

Sekoita ruokasoodaa pieneen määrään vettä ja sekoita. Levitä ainetta kainaloihin deodorantin tapaan. Tämä auttaa suojautumaan hikitahroja sekä hienhajua vastaan.

2. Syväpuhdistava shampoo

Hiuksiin jää usein runsaasti erilaisia jäämiä hiuslakasta ja muista muotoilutuotteista. Onneksi apu syväpuhdistukseen on lähellä. Sekoita vain pieni määrä ruokasoodaa shampoon sekaan ja pese hiukset normaaliin tapaan.

3. Kynsinauhojen kaunistaja

Ovatko kynsinauhasi kuivat ja kärsineet? Tee ruokasoodasta ja vedestä seos, jota hierot kynsinauhoihin. Näin saat kuivan ihon pois.

4. Ihonkuorinta

Ruokasoodasta saa helposti luonnollisen kuorinta-aineen. Sekoita vain hieman vettä ja soodaa ja hiero seos kasvoihin. Tämä helppo kikka poistaa nopeasti kuolleen ihosolukon ja ihosta tulee hämmästyttävän pehmeä.

5. Mustapäiden poistaja

Sekoittamalla ruokasoodaa ja vettä, saat loistavan aineen mustapäiden poistamiseen. Ennen seoksen levittämistä kasvoille, kannattaa kokeilla hyörytystä,jotta ihohuokoset ovat avoinna ja homma helpottuu entisestään.

6. Kuivashampoo

Ripottele päänahkaan pieni määrä ruokasoodaa. Tämän jälkeen harjaa, muotoile ja olet valmis päivään.

Lähde: Daily Makeover

Kilpailut

Uusimmat