Kuva: Fotolia

Käytätkö silmälaseja? Ammattilaisen meikkivinkeillä korostat kauniisti silmiäsi

20.08.2016 11:15 - Karoliina Kotala

Lukemattomat naiset käyttävät silmälaseja, mutta harva tietää, kuinka silmälasit kannattaa ottaa huomioon silmiä meikatessa.

Silmälasit saattavat viedä huomion itse silmiltä ja moni nainen korvaakin toisinaan silmämeikin näyttävillä silmälaseilla. Meikkiä ei tarvitse kuitenkaan unohtaa, sillä oikeilla meikkivalinnoilla silmät tulevat kauniisti esiin laseista huolimattakin. Jos siis käytät ahkerasti silmälaseja, muista seuraavat ammattilaisten vinkit: 

Pidä luomet vaaleina 

Suosi vaaleita sävyjä luomivärissä, sillä tummat sävyt saavat silmät näyttämään turvonneilta ja väsyneiltä lasien takana. Keskellä luomea sävy saa olla myös hiukan hohtava, jotta silmän muoto korostuu kauniisti. 

Valitse rajaukseksi kehyksiä vaaleampi sävy 

Kun rajauksesi sävy on vaaleampi kuin sangat , ne eivät riitele keskenään. Katso myös, että rajauksesi on tarpeeksi paksu, etenkin jos sankasi ovat paksut. 

Suosi sävyjä, jotka korostavat silmiesi väriä 

Kokeile mikä sävy korostaa juuri sinun silmiesi väriä. Hyvä yleissävy on kultaisen ruskea, joka korosti sekä sinisiä että ruskeita silmiä. 

Kokeile valkoista rajauskynää 

Saat silmäsi suuremman näköisiksi rajaamalla silmän sisäluomen valkoisella rajauskynällä. Tietyt linssit voivat nimittäin saada silmät näyttämään pienemmiltä kuin ne todellisuudessa ovatkaan. 

Käytä ripsientaivutinta 

Kun taivutat ripsiäsi kaarelle, toimivat ne kuin verhot, jotka saavat silmät näyttämään aukinaisemmilta ja siten luovat kuvat suuremmista silmistä. 

Älä unohda pohjustusta 

Vaikka käyttäisitkin laseja, peitä silti huolellisesti tummat silmänaluset. Lasien luomat varjot usein vain korostavat tummia silmänalusia, joten älä tingi hyvästä pohjustuksesta. 

Lue myös: Tytär meikkasi viiksekkään isänsä - hilpeä lopputulos kerää ylistystä netissä

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat