Kurvit kuntoon – 5 keinoa muodokkaan vartalon kauniiseen korostamiseen

02.03.2014 17:15 - Linda Arponen

Kurvikkaasta kehosta voi tehdä upean ilman korsetteja ja muotoilevia alusvaatteita.

Onko sinulla muodokas vartalo, muttet osaa korostaa kauniita kurvejasi oikein? Ongelmaan on onneksi olemassa ratkaisunsa, eivätkä ne vaadi korsetteja tai muita kehon köyttämistapoja.

Hanki kunnolliset rintaliivit

Aloita illuusion luominen oikeanlaisista rintaliiveistä. Vuorittomat ja kaarituettomat liivit voivat tuntua mukavimmilta, mutta jos haluat luoda kurveja ilman vyötärön kiristämistä, tarvitset rintaliivit, jotka korostavat, muotoilevat ja tukevat rintojasi. Tämä tarkoittaa kaaritukia, hyviä vuoria ja ehkä jopa hiukan toppausta.

Luo väriblokeilla illuusio kurvikkaammista muodoista

Hanki paitoja, joissa on muuhun tekstiiliin verrattuna eriväriset sivulohkot, jotka kapenevat vyötäröä kohti. Näin nopealla vilkaisulla muut huomaavat vain keskipaneelin ja samalla kyljet ikään kuin katoavat pois. Voit hankkia myös paitoja, joissa on vyötärön yläpuolella toinen väri ja alapuolella toinen väri. Efekti on näin hienovaraisempi, mutta toimiva.

Valitse syvempiä kaula-aukkoja

Syvät kaula-aukot, erityisesti v-malliset, rikkovat laatikkomaista vaikutelmaa, jota korkeammat kaula-aukot voivat teettää. Ne myös vetävät katseet kohti kasvoja. Kietaisupaidat ovat hyviä, mutta saatat haluta kiinnittää sen kaksi kangasta hiukan toisiinsa, jottei kaula-aukko luisu pois paikaltaan päivän aikana.

Käytä A-linjaisia hameita

Hanki hameita, jotka menevät luonnollisen vyötärösi ympärille ja osta ne kankaissa, jotka ovat tarpeeksi jäykkiä, etteivät niiden helmat vain roiku veltosti lantiollasi, vaan mieluummin leviävät ulospäin kehostasi. A-linjainen hame näyttää erityisen hyvältä, jos paidan helma on laitettu sen sisään.

Kokeile hartiat paljastavia paitoja

Kun luot horisontaalisen linjan rintojesi ja käsiesi ylle ja pukeudut hartiat paljastavaan paitaan, korostat samalla kehosi leveintä kohtaa ja samalla vyötärö näyttää pienemmältä. Kun lisäksi käytät tällaista paitaa A-linjaisen hameen kanssa, luot täydellisen tiimalasikuvion.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat