Kuva: Fotolia

Meikkaatko joka päivä? Helpolla valinnalla kuormitat ihoasi vähemmän

03.11.2016 17:45 - Senni Loikala

Meikkitaiteilija Tiia Tyynysniemen mukaan sinun ei tarvitse luopua meikkaustottumuksistasi, vaikka siirtyisit käyttämään luonnonkosmetiikkaa.

Monet naiset saattavat harkita, kannattaisiko heidän siirtyä käyttämään luonnonkosmetiikkaa niin sanottujen markettimeikkien ja -ihonhoitotuotteiden sijaan. Luonnonkosmetiikan lähtökohtana on, että raaka-aineet ovat mahdollisimman vähän haitallisia ihmiselle ja luonnolle.

Meikkitaiteilija Tiia Tyynysniemi kertoo Voice.fi-sivustolle Sugarin lehdistötilaisuudessa, mitä hyötyä on luonnonkosmetiikkatuotteiden käyttämisestä.

- Itse olen huomannut, että ihoni voi paremmin. Luonnonkosmetiikka ravitsee ihoa ”markettimeikkejä” tehokkaammin ja se on myös hellävaraisempi. Nämä ovat tärkeitä asioita, koska yleensä meikki on kasvoilla koko päivän ajan, Tyynysniemi kertoo.

- Luonnonkosmetiikka vähentää myös kemikaalikuormaa, jolle ihomme altistuu päivittäin, hän lisää.

Omista meikkaustottumuksista tarvitse luopua luonnonkosmetiikkaan siirtyessä, Zuii Organic -meikkisarjaa edustava Tyynysniemi muistuttaa.

- Luonnonkosmetiikkaan on tullut niin paljon vaihtoehtoja, että kaikille ”markettimeikeille” löytyy vastineensa esimerkiksi sävyjen puolesta. Mistään ei tarvitse siis luopua.

Lue myös: Meikkaaminen ei enää voi olla helpompaa - katso ohjeet 10 sekunnin smokey eye -meikkiin

Lue myös: Onko nainen kauneimmillaan ilman meikkiä - näin vastaavat lukijat

Lue myös: Meikkaa huulet pulleamman näköisiksi helposti - katso ohjevideo

Kilpailut

Uusimmat