Kuva: Fotolia

Mitä farkkusi kertovat sinusta? Pillifarkkuinen pitää huomiosta, mustahousuinen on tyyli-ikoni

29.08.2016 12:00 - Rea Tallgren

Se, millaisia farkkuja käyttää, saattaa paljastaa yllättävän paljon myös kantajastaan.

Syksyn tullen farkut palaavat monen arkipukeutumisen kulmakiveksi. Mutta oletko ikinä ajatellut, että farkkuvalintasi saattavat paljastaa sinusta enemmän kuin luulitkaan? Katso alta, mitä omat lempifarkkusi sinusta paljastavat - muista kuitenkin pitää pilke silmäkulmassa.

1. Mustat, tiukat farkut ilman yksityiskohtia

Rakastat klassista pukeutumista. Pukeudut harvoin farkkuihin ja kun teet sen, pidät huolen, etteivät housut näytä liikaa farkuilta tai denimiltä. Haluat, että kaikki housusi sopivat minkälaisen yläosan ja kenkien kanssa tahansa. Siksi musta on sinulle turvallinen värivalinta. Farkut ovat sinulle edustusvaate ja riisut ne kotiin tultuasi. Kaikki tietävät sinut huoliteltuna kaunottarena, joka kuitenkin osaa vaihtaa myös vapaalle. Ystäväporukassasi olet se tyyli-ikoni, jonka pakeille tullaan viimeistään siinä vaiheessa, jos kaivataan lainaan kauniita, mutta asiallisia vaatteita. 

(kuva: KappAhl)

2. Farkut, joiden lahkeet levenevät

Ratsastat trendien aallonharjalla. Siinä, missä muut vielä miettivät, uskaltavatko pukeutua uusimpiin villityksiin, sinä olet kulkenut ne päälläsi jo kuukauden ajan. Kierrät paljon vaatekauppoja ja vietät aikaa myös netissä muotia seuraten. Tiedät, mikä sopii juuri omalle vartalollesi ja osaatkin kantaa trendin kuin trendin tehden siitä kuitenkin itsesi näköisen. Monet ystäväsi kysyvät sinulta neuvoja, kun he haaveilevat uusista vaatteista ja sinä annat ohjeita mielelläsi.  

(kuva: KappAhl)

3. Pillifarkut erilaisin yksityiskohdin

Sinusta ei saa seinäruusua tekemälläkään. Vaatteissa tärkeintä sinulle on joku juju, se, että ne ovat onnistuneet vangitsemaan sinun katseesi vaatekaupassa. Vetoketjut, kauniit napit, kirjailut taskuissa tai erottuvan väriset saumalangat ovat sinun juttusi. Persoonallinen ja yksityiskohtia rakastava tyylisi näkyy myös muissa vaatteissasi; yleensä puetkin farkkujesi kaveriksi vaikkapa kuviollisen kauluspaidan tai rohkeakuosisen takin. Olet ystäväporukkasi rohkein tyyppi ja kokeilet yllytyshullusti lähes kaikkea, mitä sinulle ehdotetaan. Olet kuitenkin myös lojaali ja tasapainoinen, ja kaikki läheisesi tietävät voivansa luottaa sinuun. 

(kuva: KappAhl)

4. Kivipestyt farkut

Sinua miellyttää muodissa tietynlainen rosoisuus. Et pidä väreistä, joissa ei ole minkäänlaista vaihtelua. Pidät syksystä, kun saat jälleen verhoutua ihaniin huiveihin, hattuihin ja ennen kaikkea lempifarkkuihisi. Farkuissa arvostat elävän pinnan lisäksi istuvuutta ja sitä, etteivät housut kiristä sinua. Valitset mieluusti farkkujesi kaveriksi bootsit tai nilkkurit, sillä nekin kuuluvat olennaisena osana syystyyliisi. Ystäväsi tietävät sinun olevan mutkaton tyyppi, joka on avoin ja suora. 

(kuva: KappAhl)

5. Revityt farkut

Sisälläsi asuu salainen rokkari! Et välttämättä pukeudu muuten kovinkaan rohkeasti, mutta kun revityt farkut tulivat jälleen muotiin, näit tilaisuutesi tulleen. Tyylisi on melkoisen mutkaton, mutta revityt farkut edustavat silti sinulle vielä tavallistakin rennompaa suhtautumista. Yleensä vedät farkkujesi kaveriksi jalkaasi sandaalit tai tennarit, koska arvostat käytännöllisyyttä. Ystäväsi tietävät, että sinusta saa seuraa niin viinilasilliselle kuin teatteriinkin. Toisaalta sinusta löytyy myös rämäpäinen puoli; jos joku ehdottaa viikonloppumatkaa Lahden toiselle puolelle tai viikonlopun kestävää ratsastuskurssia, olet heti valmiina. 

(kuva: KappAhl)

Lue myös: Miksi farkkujen taskuissa on pienet niitit?

Lue myös: Arkiasusta seksikäs - yhdistelmä, jota kannattaa kokeilla tänä kesänä

Kilpailut

Uusimmat