Kuva: Fotolia

Olivia juhli valmistujaisiaan mekossa, jota hänen äitinsä käytti 25 vuotta sitten - katso

07.06.2016 16:30 - Senni Loikala

Netissä leviää ihastuttava valokuva nuoresta naisesta ja hänen äidistään. Kuvassa molemmilla on sama mekko, mutta aikaa otosten välillä on kulunut 25 vuotta.

Yhdysvaltojen Arizonassa asuva Olivia Parker, 17, meni pois tolaltaan, kun hän kaivoi pukupussista esille mekon, jonka hän oli aikeissa pukea ylleen lukion valmistujaistansseihin. Mekko oli tullut pesulasta, ja siihen oli ilmestynyt ilmeisesti silitysraudasta armoton taitos, jota ei pystynyt korjaamaan siististi.

Parkerin äiti kaivoi vaatekaapista juhlamekon, jota hän oli käyttänyt omassa valmistujaisjuhlassaan vuonna 1991. Kun tytär sovitti mekkoa, istui se hänen päälleen täydellisesti. Parker päätti osallistua tansseihin äitinsä vanha mekko päällä.

- Kaikki ystäväni sanoivat, että olin onnekas, sillä heidän äitiensä vanhat mekot olivat tyypillisiä 90-luvun vaatteita, eli ei yhtään hienoja. Äidilläni on upea tyylitaju, joten en ole yllättynyt, että häneltä löytyi 25 vuotta vanha mekko, joka oli täysin käyttökelpoinen.

- Äitini oli todella iloinen, että käytin mekkoa ja sanoi, että sen säilyttäminen kannatti kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Parkerin mekosta on uutisoitu muun muassa Yahoo- ja TODAY-sivustoilla. Katso alta kuva, jossa näet, miltä sama mekko näytti äidin ja 25 vuotta myöhemmin tyttären päällä.

Lähde: Yahoo!

Lue myös: Punaisen mekon ostanut nainen sai yllättävän vastaanoton - mitä sinä näet vaatteen kuviossa?

Kilpailut

Uusimmat