Kuva: AOP

Plus-mallia syytettiin liiasta laihtumisesta - lue inspiroiva vastaus

22.07.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Ashley Graham ei jää hiljaiseksi, kun hänen kroppaansa kritisoidaan.

Mallimaailmassa plus-kokoiseksi katsottu Ashley Graham on saanut kommentteja, joissa häntä syytetään liiasta laihtumisesta. Oman kehon hyväksymisen puolesta puhuva nainen jakoi Instagram-tilillään itsestään kuvan ihonmyötäisissä valkoisissa topissa ja hameessa. Kuvaan alkoi virrata negatiivisia kommentteja, joissa huomioitiin naisen hoikka olemus.

”Minä tiesin sen, sinä olet laihduttanut! En ole enää fanisi. Olet pettänyt monet ihmiset”, kuului yksi kommentti Huffington Postin mukaan.

Graham itse meni kommentoimaan kuvaansa nähtyään laihtumissyytökset.

”Ihmiset tulevat sivulleni ja arvostelevat kroppaani, koska olen liian iso tai olen liian pieni tai en ole tarpeeksi hyvä heidän mittapuullaan. Mutta loppujen lopuksi olen tarpeeksi hyvä itselleni. Kuvakulmat saavat kenet tahansa näyttämään isommalta tai pienemmältä kuin he todellisuudessa ovat, ja satun tietämään itselleni suotuisat kuvakulmat”, Graham kirjoitti vastauksessaan.

Saanut puolustusta

Tuon kommentin jälkeen moni on kiitellyt Grahamia ja osoittanut hänelle tukensa, oli hän laihtunut tai ei.

”Hän näyttää upealta. Mitä sitten jos hän on laihtunut? Ensin ihmiset raivostuvat ihmisille, jotka ovat liian isoja ja seuraavaksi he eivät olekaan tarpeeksi isoja. Ottakaa järki käteen”, kommentoi nimimerkki higherstateofmindd_.

Lue myös: Plusmalli julkaisi käsittelemättömän bikinikuvan - tykkääjämäärä räjähti

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat