Kuva: Fotolia

Rantautuuko härski farkkutrendi Suomeen? Paljastaa pakarat!

02.09.2016 15:15 - Rea Tallgren

Ujot toivonevat, että Kylie Jennerin rohkea tyyli ei ota tuulta alleen - ainakaan niin kovasti, että se saapuisi Suomeen asti.

Kylie Jenner, 18, on yksi Amerikan seuratuimmista teini-ikäisistä. Pelkästään Instagramissa nuorella reality-tähdellä on yli 70 miljoonaa seuraajaa.

Naisen suosiota ovat kasvattaneet niin seurustelu räppäri Tygan kanssa kuin myös hänen lukuisat projektinsa, kuten esimerkiksi omien vaatemallistojen suunnittelu siskonsa Kendallin, 20, kanssa.

(kuva: AOP)

Kylien yhdellä Instagram-kuvallaan voi olla miljoonia tykkäyksiä ja hänen nimeään kantavat vaatemallistot viedään monesti käsistä. Myös Kylien nimellään lanseeraamat meikkituotteet ovat olleet Amerikassa valtava hitti.

Edellä esitetyn valossa voikin hyvin sanoa, että Kylie on tyyli-ikoni. Nyt hänen kaksi Instagram-kuvaansa antavat viitettä siitä, mitä muodin tuulissa voi olla tulossa. 

Pakarat paljaana 

Kuvissa kaunotar oli vetänyt päälleen tiukkaakin tiukemmat farkut, jotka olivat muodikkaasti revityt - tosin aivan eri paikasta kuin yleensä. Toisin kuin useimmat, reisien ja polvien kohdalta revityt farkut, nämä farkut paljastivat revityistä aukoista takapuolen.

Nähtäväksi jää, matkivatko seuraajat Kylieltä myös tämän lookin ja jos, milloin se rantautuu Suomeen asti. Pukisitko sinä vastaavat housut päällesi julkiselle paikalle?

Lue myös: Kylie Jennerin rinnat kasvoivat huimasti - kiistää ottaneensa silikonit

Kilpailut

Uusimmat