Kuva: Fotolia

Täydellisen selfien salaisuus? Julkkisten meikkaaja paljastaa yllättävän Instagram-kikan

16.08.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

Hollywood-julkkisten ja huippumallien meikkaaja Patrick Ta kertoo yllättävän tavan, jolla selfieistään saa vetävämpiä.

Kuvan lataaminen Instagramiin voi parhaimmillaan – tai pahimmillaan – olla monivaiheinen ja suurta harkintaa vaativa prosessi. Kaikki sovelluksen käyttäjät tietävät, että kuvan näppääminen on vasta alkua. Seuraavaksi on ehkä vielä hankalamman tehtävän vuoro, eli kuvan muokkaaminen.

Monet turvautuvat Instagramin ehdottamiin filttereihin halutessaan luoda kuviinsa juuri tietynlaista tunnelmaa. Monien julkkisten ja mallien, kuten Jessica Alban, Kim Kardashianin ja Gigi Hadidin, meikkaaja Patrick Ta on paljastanut Popsugar-sivustolle, mitä kikkaa hän käyttää muokatessaan meikkaamistaan julkkiksista otettuja kuvia Instagramissa.

Tämä kikka ei ole yksikään Instagramin suosittelemista filttereistä, vaan löytyy Muokkaa-valikosta. Tuossa valikossa tulee mennä Väri-kohtaan ja valita punainen väri. Kun painat punaisen värin kuvaketta uudelleen, pääset määrittelemään, kuinka paljon punaisuutta haluat kuvaan. Muista tämä kikka seuraavan kerran, kun haluat tehdä vaikutuksen seuraajiisi uudella selfiellä.

Lue myös: Nuoren naisen seksikäs selfie leviää - syy saattaa yllättää

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat