Kuva: Fotolia

Vogue listasi: Alusvaatteet, joiden on löydyttävä kaapistasi

25.02.2016 21:45 - Pauliina Jokinen

Kaikkien naisten vaatekaapissa tulisi olla alusvaatteiden perusvarustelu.

Mikään ei ole turhauttavampaa, kuin etsiä kiireessä sopivia alusvaatteita juhliin tai työvaatteiden alle. Mikä sopisi kireän mekon alle? Entäpä arkikäyttöön? Vogue listasi alusvaatteet, joiden tulisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista.

Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetut pikkarit

Tavalliset ja mukavat alushousut ovat jokaisen vaatekaapin peruspilari. Vältä kuitenkin mauttomia pikkupöksyjä tai rikkinäisiä, joiden esitteleminen nolottaisi varmasti. Uusi alusvaatevarastoasi säännöllisesti. Esimerkiksi alennusmyynnit ovat hyvä hetki etsiä perusvaatteita.

"Näkymättömät" stringit

Jokaisen naisen vaatekaapista tulisi löytyä stringit, jotka eivät varmasti paljasta rajoja juhlamekon tai piukkojen housujen alta.

Leikkisä haalari

Lyhytlahkeinen haalari on pyjaman ja kesävaatteen yhdistelmä, jossa voi viettää aikaa aamuisin, kun kotona on seuraa ja haluat olla erityisen viehkeä.

Seksikäs, mutta mukava yöpaita

Kaikkien yöasujen ei tarvitse olla puuvillaisia ja repaleisia ollakseen mukavia. Varaa kaappiisi ainakin yksi silkkinen yömekko.

Värikäs rintaliivitoppi

Riittävän mukavat pidettäväksi t-paitojen alle, mutta tarpeeksi näyttävät vilautettavaksi syvään uurretusta kaula-aukosta. Eikä olosi edes ole liian paljasteleva.

Stay-up-sukat

Liian kylmä lähteä ulos ilman sukkahousuja, mutta liian lämmin sukkahousuille? Jokaisen naisen vaatekaapista pitäisi löytyä stayupit, joiden ansiosta sukkahousujen aiheuttamat rajat ja vyötäröpainaumat ovat historiaa.

T-paitaliivit

Mukavat arkiliivit ovat jokaisen vaatekaapin olennaisuuksia.

Peittävät pitsialusvaatteet

Seksikkäät, mutta mukavat alusvaatteet voivat olla kooltaan hieman väljempiä, mutta viehättävät silti silmää.

Tukialusvaatteet

Niillekin on aikansa ja paikkansa. Etenkin piukkojen mekkojen alla.

Ihonväriset alusvaatteet

Puuterinväristen alusvaatteiden ei tarvitse olla tunnelmantappajia, vaan ne voivat olla kauniita, satiinisia ja näyttäviä.

Urheiluliivit

Koska muut liivit eivät sovellu liikuntaan.

Lue myös: Nukkemaiset silmät ja hikinen iho - suomalainen meikkitaiteilija esittelee kevään trendit

Lähde: Vogue

Kilpailut

Uusimmat