5 asusteohjetta, jotka jokaisen naisen kannattaa muistaa

04.05.2015 10:45 - Reija Saarinen

Asusteilla saa usein ihmeitä aikaan. Siksi niihin kannattaa panostaa myös arkityylissä.

Asusteet ovat helppo tapa muuttaa asun suuntaa. Esimerkiksi kenkiä vaihtamalla omasta tyylistään tehdä hetkessä juhlavamman. Sen vuoksi asusteisiin kannattaa panostaa.

1. Kengät voivat muuttaa asun täydellisesti

Kengät voivat hetkessä muuttaa asun tyylikkäästä rennoksi. Juuri sen vuoksi jokaisen naisen kannattaa panostaa erilaisiin töppösiin, jotta valinnanvaraa riittää.

2. Huivia voi käyttää ympäri vuoden

Huivi on oiva tapa asustaa tyyli kuin tyyli ja mikä parasta, sitä voi käyttää kesällä ja talvella. Hanki siis kaappiin muutama luottohuivi joiden avulla voit tehdä asusta hetkessä erilaisen.

3. Älä poistu kotoa ilman koruja

Vaihtelua haluavan naisen kannattaa aina valita päälleen edes yksi koru ennen kotoa poistumista. Näyttävä kaulakoru tai kasa sormuksia ovat helppo keino uniikin tyylin tekemiseen.

4. Näyttävät korvakorut ovat aina oiva valinta

Vaikka muita koruja ei päälle laittaisikaan, kannattaa panostaa näyttäviin korvakoruihin. Ne myös tuovat asuun aivan eri tavalla särmää, varsinkin jos hiukset vetää kiinni ja antaa korvakoruille kaiken niiden ansaitseman huomion.

5. Panosta vöihin

Vyö on helppo keino piristää asua tai korostaa vyötäröä. Siksi näyttäviä ja hyvinistuvia vöitä kannattaa hankkia kaappiin muutamia.

Lue myös: Pääkoristeet ovat kesän festivaalien trendikkäin asuste - kopioi tyyli

Lue myös: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat