Nainen huomio! 4 äärimmäisen tarpeellista kynsilakkaniksiä

10.10.2013 18:45 - Reija Saarinen

Kynsilakka ja siihen liittyvät ongelmat ovat varmasti lähes joka naiselle tuttuja. Nyt neljään yleisimpään ongelmaan on tarjolla kätevät ratkaisut. 

1. Kynsilakkapulloon juuttunut suti

Kynsilakalla, joka on ollut hetken käyttämättömänä, on taipumusta juttua kiinni. Tähän ongelmaan on olemassa helppo ratkaisu. Kasta liinaa kynsilakanpoistoaineeseen ja puhdista sillä pullon suu. Yritä saada ainetta joka koloon. Tämä helpottaa huomattavasti pullon avaamista. 

2. Kynsilakan kuivattamiseen ei ole aikaa

Kun aika on käymässä vähiin, eikä kynsilakan kuivumista voi odottaa kannattaa ne kuivattaa vedessä. Laita lavuaariin kylmää vettä ja upota kädet sinne. Anna kynsien olla vedessä muutaman sekuntin ajan. Tämä kuivattaa kynnet nopeasti. 

3. Liian paksu kynsilakka

Joskus kynsilakka saattaa olla liian paksua. Sitä voi onneksi ohentaa helpolla niksillä. Pudota kynsilakkapulloon muutama tippa kynsilakanpoistoainetta ja heiluta pulloa hieman. Tämä saa paksusta lakasta hetkessä notkeaa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jos kynsilakka on vanha, on se hyvä heittää pois. 

4. Kuplat kynsilakassa

Sen sijaan, että ravistaa kynsilakkapulloa ennen sen avaamista, kannattaa pulloa pyöritellä kämmenten välissä. Kynsilakka on myös hyvä laittaa jääkaappiin noin 15 minuutiksi ennen lakkaamista, jolloin saa varmimmin täysin kuplattoman lopputuloksen. 

Lähde: Beaty High

Kilpailut

Uusimmat