Blogiesittely: Ainon elämäntapamuutos inspiroi muita

12.10.2013 11:15 - Mikko Räsänen

ILoveMe-muotimessujen Blogger's Loungessa 16 suomalaisbloggaajaa tapaa lukijoitaan. Voice esittelee messujen tähtibloggaajia.

Helsinkiläinen Aino Mäkelä otti vuosi sitten tavoitteekseen elämäntapamuutoksen ja siirtymisen aiempaa terveellisempää elämää. Motivoidakseen itseään onnistumaan tavoitteessaan, perusti hän Get fit, stay healthy -blogin, jossa hän kertoo uudesta ja terveellisemmästä elämästään.

Mitkä ovat blogisi kantavat teemat?
- Bloggaan hyvinvoinnista, terveydestä ja liikunnasta sekä niiden tuomasta hyvästä olosta. Haluan jakaa sitä hyvää mieltä ja iloa, jota elämäntyylini minulle antaa sekä samalla motivoida lukijoitani tekemään itselleen sekä terveydelleen parempia valintoja. Vaikka kirjoittelenkin pääsääntöisesti arkipäiväisistä jutuista, kuten treeneistä, tykkään myös kirjoittaa pohdiskelevia juttuja joissa mennään vähän pintaa syvemmälle.

Mikä on parasta bloggaamisessa?
- Muiden motivoiminen ja inspiroiminen terveellisempään elämään. Ne kommentit, joissa lukijat kertovat saaneensa inspiraatiota ja apua kirjoituksistani, ovat ehdottomasti parhaita – niistä tulee aina ihan älyttömän hyvälle mielelle.

Mikä on oma suosikkiblogisi?
- En osaa nimetä yhtä ylitse muiden. Tykkään lukea rennolla otteella kirjoitettua hyvinvointi- ja treeniblogeja.

Mikä on suosikkivaatteesi tai -asusteesi?
- Isot muhkeat kaulahuivit, joiden suojiin pääsee pakoon syksyn viimaa.

Mikä on tyylivinkkisi tälle syksylle?
- Älä palelluta itseäs!

Tutustu Get fit, stay healthy -blogiin osoitteessa http://getfitstayhealthy.fitfashion.fi/.

Lue kaikki I Love Me -messujen uutiset täältä.

Kilpailut

Uusimmat