Lindsay Lohan on upea näky alusvaatteisillaan - paljastavat kuvat julkaistiin

09.04.2015 23:15 - Noora Suomalainen

Lindsay Lohan on viime vuosien aikana tullut tutuksi lehtien sivuilla useiden ylilyöntiensä takia. Nyt Lohan kuitenkin näyttää kaikille, että hän on edelleen hyvässä kunnossa oleva upea nainen.

Näyttelijä ja laulaja Lindsay Lohan, 28, poseeraa Homme Style -lehden alusvaatekuvissa. Lohan on selvästikin ryhdistäytynyt viime vuosien sekoilujen jälkeen, ja hän näyttää todella hyvältä tuoreissa muotikuvissa.

Zoomin.tv kertoo, että näyttelijätär tuntee olonsa itsevarmaksi, kun hän on alasti tai seksikkäissä alusvaatteissa. Sen kyllä huomaa kuvissa huokuvasta itsevarmuudesta. Edes ympärillä olevat miesmallit eivät häiritse naisen poseeraamista, vaan pikemminkin saavat hänet näyttämään entistä itsevarmemmalta.

Onko maisemanvaihdos hidastanut Lohanin menoa?

Videolla kerrotaan myös, että Lohan on asunut Lontoossa jo yli vuoden ajan ja pitää paikasta enemmän kuin Yhdysvaltojen kaupungeista.

- Lontoo tuntuu kodilta. Ikävöin aina sitä, kun olen työmatkalla Yhdysvalloissa, enkä malta odottaa sinne paluuta. Käyn Los Angelesissa ja New Yorkissa työn ja perheen takia, näyttelijä kertoo.

Katso kuvat sisältävä video yltä.

Lue myös: Lindsay Lohan yritti saada peppunsa näyttämään muhkeammalta kuvassa - katso nolo lopputulos

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat