Seksikkääksi viidessä minuutissa: Täsmäneuvot pikakaunistautumiseen

13.02.2015 16:15 - Heli Thoren

Kaipaako ilmeesi piristystä, mutta töihin on kiire? Älä huoli, hetki riittää.

Aamukiireessä ovat hyvät neuvot kalliit. Jotta voit ihastuttaa seksikkäänä, ihanana itsenäsi, ovat täsmäneuvot hoppuhetkillä erityisen hyviä. Poimi listasta parhaat ja sovella niitä omaan arkeesi.

1. Kuivashampoota

Lässähtivätkö hiuksesi yön aikana? Ei hätää. Suihkuta hiuksen tyveen kunnon tujaus kuivashampoota ja pörrötä vähän. Kuohkea ja kaunis kampaus on valmis!

2. Huulipunaa

Kirkas puna on nopea kikka tuunata itsestään seksikkäämpi hetkessä. Huolitellun lopputuloksen aikaansaamiseksi, käytä myös huoltenrajauskynää.

Kokeile klassista kirkkaanpunaista tai reipasta fuksianpunaista. Kevättä kohden myös hempeä vaaleanpunainen voisi toimi huulimeikissäsi. Vaikka silmämeikki olisikin vain ripsiväriä, huulipuna viimeistelee tyylistäsi ihastuttavan.

3. Letitä

Erilaiset lettikampaukset ovat nyt muodikkaita ja myös suloisen seksikkäitä. Kokenut tekee letin minuutissa, harjoittele sorminäppäryyttä iltaisin television ääressä. Yksinkertainen, mutta trendikäs letti tehdään toiselle puolelle päätä niin, että letti lepää viettelevästi toisella olkapäällä. 

4. Öljyä

Kasvojen pesun jälkeen levitä ihollesi pieni määrä kosteuttavaa öljyä. Esimerkiksi manteliöljy toimii. Anna öljyn imeytyä, pyyhi ylimääräinen pois ja lisää kasvovoide. Tee meikki vasta sitten. Saat ihollesi ihanan ja terveen hehkun.

5. Aurinkopuuteria

Ei ole helpompaa tapaa näyttää astetta hehkuvammalta kuin aurinkopuuteri. Ota se meikkikavalkadiisi ja luota siihen myös talvikuukausina (tuolloin kannattaa valita vaaleampi sävy).

Lisää aurinkopuuteria poskille poskiluiden alle, hieman otsaan, leukaluulle ja nenälle. Varo jättämästä rajoja. Näytät hetkessä hehkeämmältä.


Lue myös: Kasvata otsatukka pois ilman ärsyttävää välivaihetta. 

Kilpailut

Uusimmat