Kauniiksi nopeasti: 6 kikkaa seksikkääseen pikameikkiin

23.09.2014 12:03 - Heli Thoren

Pimeinä syysaamuina jokainen nukuttu minuutti on plussaa. Älä tingi meikkaamisesta, vaan käytä toimivia konsteja ripeän meikin tekemiseksi.

Kauniin meikin tekemiseen ei tarvita kuin muutama minuutti. Tämä on hyvä uutinen etenkin aamu-unisille, joille herätyskellon pirinä on aamusta toiseen turhan ankara ääni. Ota pikameikkivinkeistä vaarin ja kaunistu hetkessä:

1. Suosi BB- tai CC -meikkivoiteita

BB-voide on meikkivoidetta kevyempi tuote, joka on helppo ja nopea levittää vaikka sormin. Jos kaipaat hieman peittävämpää tuotetta, mutta haluat silti selviytyä pohjan tekemisestä helposti, käytä CC-voidetta pikameikkiin. Sen kasvojen väriä tasoittava vaikutus antaa hyvän tuloksen helposti ja ripeästi.

2. Valoa kasvoille

Valokynällä raikastat kasvot nopeasti. Sudi sillä silmien alle, hieman leukaan ja otsaan. Tasoita sormella.

3. Muista aurinkopuuteri

Aurinkopuuteri on tärkeä tuote myös syys- ja talvisäässä. Lisää sitä poskiluiden alle, leukaluun alle ja hieman otsaan. Näin saat varjostettua kasvot ja samalla mukavasti väriä iholle. Tee se erillisellä sudilla, jolla pystyt toimimaan nopeasti ja tarkasti.

4. Ripeästi rajauskynällä

Silmäluomien varjostus ei välttämättä suju kiireessä, mutta kevyen smokey eyes -vaikutelman voit saada aikaan myös helpommin. Piirrä alaripsien alle mustalla rajauskynällä ja tee sama luomelle ripsien tyveen. Tasoita rajausta hieman sormella, jotta saat kauniin ja hieman suttuisemman vaikutelman.

5. Tee taiat ripsivärillä

Ripsiväriä ei kannata kiireessäkään unohtaa. Levitä sitä maun mukaan yläripsiin ja lisää myös hieman väriä alaripsiin. Ripsiväri tekee ihmeitä katseelle tilanteessa kuin tilanteessa. Alaripsiin sutiminen kirkastaa katsetta ja avaa väsyneitäkin silmiä.

6. Kirkas huulipuna mukaan

Huulipuna on nopein pikakaunistaja. Niinä aamuina, kun et ehdi panostamaan silmämeikkiin, saat huolitellun ilmeen nopeasti esimerkiksi kirkkaanpunaisella huulipunalla.


Pisamat nuorentavat ja raikastavat kasvoja. Eikö sinulta löydy omia? Loihdi ne asiantuntijan ohjeilla.


Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat