Asusteet, jotka saavat kantajansa näyttämään hoikemmalta

16.01.2015 15:45 - Noora Suomalainen

Musta väri tai pystyraidat vaatteissa, eivät ole ainoat keinot näyttää laihemmalta. Oikeat asusteet valitsemalla saa paljon aikaan.

Juhlat viikonloppuna, eikä missään asussa tunnu näyttävän tarpeeksi hyvältä. Laihduttaminen ei tule kuuloonkaan, kun aikaa on vain muutama päivä. Oikeanlaisten vaatteiden valitseminen on tietenkin tärkeää, mutta tietyillä asusteilla voi saada itsensä näyttämään hetkessä hoikemmalta.

Ihonväriset korkokengät

Valitsemalla lähellä omaa ihonsävyään olevat korkokengät saadaan aikaan illuusio pidemmistä jaloista. Mitä pidemmiltä ruumiinosat näyttävät, sitä hoikempi koko olemus on. Nilkan ympärille meneviä remmejä kannattaa kuitenkin vältellä.

Pitkät kaulakorut

Pitkillä kaulakoruilla saa lyhyen kaulan näyttämään pidemmältä. Myös huivit kannattaa kietoa löysästi tai jättää roikkumaan kaulalle, jotta kaula näyttäisi pidemmältä.

Isot rannekorut

Jos on paksut kädet, kannattaa tiukkojen ja sirojen rannekorujen sijaan valita isoja ja näyttäviä koruja. Sormusten käyttöön käyvät samat vinkit.

Vyöt

Kauniit kurvit saadaan esille erilaisten vöiden avulla. Jos vyötärö on kapeampi kuin lantio, vyötäröä kannattaa ehdottomasti korostaa vyöllä, ettei vartalo näytä tasapaksulta.

Isot laukut

Kuten rannekorujenkin suhteen, laukun koko kannattaa valita huolella. Iso laukku voi saada kantajansa näyttämään pienemmältä ja pieni laukku taas saattaa isontaa. Liian isoja laukkuja kannattaa kuitenkin vältellä.

Asusteiden sijainti

Asusteiden ei kannata olla liian lähellä vartalon ongelmakohtia, jotta katse ei kiinnittyisi juuri niihin alueisiin joita yritetään peitellä. Parhaita puoliaan kannattaa ehdottomasti korostaa asusteiden avulla.

Lähde: About.com

Kilpailut

Uusimmat