Mokka on kauden trendikkäin materiaali - 5 tapaa pukea

06.03.2015 20:45 - Henna Koste

Pohditko miten toisit mokan vaatekaappiisi? Inspiroidu muotiväen tyylinäytteistä.

Nahka on pitänyt pintansa vuosien ajan. Nyt nahan serkku mokka jyrää, ja muotiväki on ihastunut materiaaliin. Inspiroidu trenditaitureiden tyyleistä.

1. Neutraalin värinen laukku on helppo tapa tuoda trendimateriaali vaatekaappiisi. Hyvin hoidettuna mokka kestää vuosia, ja on siis loistava sijoitus. Ruskea mokkalaukku toi Kim Kardashianin kokomustaan asuun kontrastia.

2. Myös mokkasaappaat ovat klassinen valinta. Keväällä kauppojen hyllyt alkavat notkua myös nilkkureista. Stylisti Ece Sukan puki trendikkäät ylipolvensaappaat nahkahameen pariksi.

3. Mokkatakki ei ole ollut näin trendikäs sitten 70-luvun. Neutraalien ruskeiden sävyjen lisäksi hempeät värit ovat myös pinnalla. Muotibloggaaja Danielle Bernstein valitsi hienostuneen hiekan sävyn.

4. Jos haluat osoittaa trenditietämystäsi, verhoudu näyttävästi kokomokkaan.  Näyttelijä Bella Thorne pukeutui rohkeasti mokkaan päästä varpaisiin.

5. Hapsut ja mokka ovat täydellinen parivaljakko. Suloista cowboy-tyyliä kannattaa tuoda myös juhlalookkiin. Harper's Bazaar -muotilehden luova johtaja Joanna Hillmanin mekon  juju on pitkissä hapsuissa.

Lue myös: 70-luku näkyy nyt erityisesti housumuodissa - katso kesän kuumin trendi

Kilpailut

Uusimmat