Morsiuspukumuoti maailmalta nostaa rinnat pääosaan - suomalaisasiantuntijalta täystyrmäys

15.01.2014 11:45 - Rea Tallgren

Berliinin muotiviikoilla nähtiin rohkea morsiuspuku, joka ei välttämättä istuisi suomalaisen morsiamen päälle.

Kauffeld und Jahn -merkin couture-näytöksessä Berliinin muotiviikoilla esiteltiin morsiuspuku, joka varmasti saisit ujommat morsiamet kalpenemaan kauhusta. Vaikka mekko olikin kaunis, oli sen näyttävin osa ylävartalon peittävä harso - jonka alle ei kuulu laittaa rintaliivejä. Puvun yläosa jäikin näin ollen täysin läpinäkyväksi, paljastaen mekkoa kuvaajille ja muotiyleisölle esitelleen mallikaunottaren rinnat koko komeudessaan.

- En voi kuvitella tällaista kammotusta Suomalaisen morsiamen päällä. Tätä en laske edes häämuodiksi. Puku on valkoinen, mauton showpuku jolla ei ole häämuodin kanssa mitään tekemistä. Suomalainen morsian etsii kaunista pukua, joka edustaa morsianta, sanoo Niinatar-morsiuspukuliikkeen omistaja Niina Kuhta Voicelle.

Muotia ovat hänen mukaansa tällä hetkellä kauniit herkät pitsipuvut ja samalla taas isohelmaiset puvut ovat tulleet takaisin muotiin. Pukuihin on tullut lisää peittävyyttä ja muun muassa pitsiosat, jotka nousevat kauniisti kaulalle ovat suosittuja samoin kuin näyttävät yksityiskohdat,  kuten pitsiset selät ja koristenapit. Entistä useammin olkaimettomiin pukuihin lisätään myös kaunis pitsibolero, eli peitetään pukuja entisistään.

Kilpailut

Uusimmat