Olisitko uskonut? 5 yleistä muotimokaa, jotka vanhentavat naista hetkessä

18.12.2013 17:15 - Karoliina Kotala

Jokainen on kuullut muutamia universaaleja pukeutumisneuvoja, mutta harva nainen tietää, että on olemassa joukko tyylivalintoja, joita on syytä välttää.

1. Huonosti istuvat rintaliivit
Tutkimusten mukaan jopa 85 prosenttia naisista käyttää väärän kokoisia rintaliivejä. Hyvin istuvat liivit parantavat ryhtiä, kohottavat povea ja siten myös nuorentavat melkoisesti. Huonosti istuvat liivit taas puolestaan voivat antaa löysän ja vanhentavan kuvan.

2. Caprihousut
Vaikka caprihousut ovat mukavat yllä, ne eivät juuri imartele naisvartaloa. Niiden malli lyhentää ja leventää, ja ennen kaikkea vanhentaa.

3. Mustien housujen käyttö aina
Vaikka mustat housut ovatkin klassinen valinta, älä tuudittaudu vain niihin. Kokeile välillä naisellisempia vaihtoehtoja ja ota riskejä pukeutumisessasi. Näytät hetkessä nuorekkaammalta, kun vaihdat mustat perushousut tyylikkääseen kynähameeseen.

4. Järkevät kengät
Mukavat ja järkevät kengät ovat toki viisas valinta, mutta ne eivät juuri imartele sääriä. Valitse siis korkokengät, jotka tuovat sääriin pituutta ja kantajalleen itsevarmuutta. Jos korkeat korot tuntuvat vaikeilta, suosi pienempää korkoa, joka on nyt myös muodikas.

5. Mummolasit
Pienetkin asiat ovat tärkeitä nuorekkaan tyylin luomisessa. Vaihda siis vanhentuneet kehyksesi uudempiin ja näyttäviin, sillä kauniit silmälasit tuovat kasvojesi parhaat puolet esiin ja ovat upea asuste.

Lähde: HuffingtonPost

Kilpailut

Uusimmat