Nainen lopetti shampoon ja hoitoaineen käytön: "Hiukseni ovat nyt kiiltävät ja kasvavat nopeammin"

15.01.2014 10:15 - Laura Sulkava

Viisi vuotta sitten shampoon ja hoitoaineen lopettanut nainen kertoo hiustensa voivan nyt hyvin. Miksi hän päätyi pelkkään vesipesuun?

Viisi vuotta sitten brittiläinen Jaquelyn Baers kyllästyi shampoon ja hoitoaineen sisältämiin kemikaaleihin ja vaihtoi siksi luomutuotteisiin. Kemikaalittomat tuotteet osoittautuivat kalliiksi, joten nainen päätti testata ruokakaapin antimia.

Ruokasoodan ja omenaviinietikan yhdistelmä teki Baersin hiuksista vuorotellen kuivat ja rasvaiset. Epäonnistuneiden vaihtoehtojen jälkeen, kolme vuotta sitten, bloggarinakin tunnettu nainen päätti lopettaa kaikkien aineiden käytön ja luottaa veden voimaan.

Pelkällä vedellä peseminen osoittautui oivaksi päätökseksi. Tuloksena hiuksista tuli kiiltävämmät, ne kasvoivat nopeammin ja naisen omien sanojen mukaan, näyttivät upeilta.

Luomutuotteiden yleistyttyä on paljon puhuttu kemikaalien haittavaikutuksista ja siitä, kuinka hiustenhoitotuotteet ovat haitaksi päänahan tuottamalle talille, joka suojaa hiusta. Vaikka useille sopivia vaihtoehtoja löytyy ja luomutuotteidenkin hinnat ovat laskeneet kilpailukykyisiksi, joillekin hyvä vaihtoehto voi tosiaan olla vain vesi.

Huffington Postin sivulta löytyvästä videosta voi nähdä omin silmin, kuinka hyvältä naisen hiukset näyttävät. Katso video tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat