Ostoskassi osaksi tyyliä - 30 luomusta, joita ei edes raaskisi heittää pois

21.04.2014 20:15 - Senni Loikala

Bored Panda -sivusto kokosi kuvasarjaan kaikista luovimmat ostoskassit, jotka sopivat mainiosti osaksi shoppailutyyliä.

Monesti kaupoissa käytyään ei tule kiinnittäneeksi huomiota saamiinsa ostoskasseihin. Onneksi on olemassa poikkeuksia. Bored Panda -sivusto julkaisi kuvasarjan, jossa esitellään kaikista luovimpia ostoskasseja. Kuvat todistavat, että parhaimmillaan ostoskassi voi antaa piristysruiskeen tyyliisi.

Monissa kuvien ostoskasseissa on hyödynnetty silmänkääntötemppua. Erään fitness-yrityksen kassia kantaessa näyttää siltä, että kantaisit suurta käsipainoa. Toinen kassi antaa kauniilla tavalla huomiota autismia sairastavien lasten auttamiseen. Kassissa on teksti: "Ojenna kätesi autistisille lapsille." Kassissa on kuva kättään ojentavasta tytöstä, ja kassia kantaessa näyttää siltä, että pitäisit häntä kädestä kiinni.

Yritykset suunnittelevat mieleenjääviä ostoskasseja markkinointisyistä. Kovin usein ei kuitenkaan tulee saaneeksi ostoskassia, jota ei raaskisi heittää pois.

Pääset katsomaan kuvat luovista ostoskasseista täältä.

Uutisoimme aiemmin shoppailureissujen pukeutumisvinkeistä. Esimerkiksi korkokengissä ei kannata lähteä kauppoihin. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat