Pikkujoulut tulossa? Poimi tähtien kuumat tyylivinkit juhlaan

28.11.2014 08:15 - Heli Thoren

Seksikäs look syntyy helposti, kun tiedät, mitä tehdä.

Pikkujouluaika aiheuttaa monelle muotipäänvaivaa. Parhaassa tapauksessa juhlia riittää monelle viikonlopulle ja silloin asujakin tarvitaan kenties useampia. Koko kuumat tyylivinkit tähtien yltä ja selätä asuongelmat:

Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvastakin tuttu Emily Blunt pukeutui tyylikkään pikkujoulujuhlijan unelma-asuun. Valkoista ja mustaa yhdistellyt mekko ulottui reilusti yli polven, mutta nuoli silti muotoja kauniisti. Kevyempi yläosa tasapainotti pitkää helmaa. Luonnollinen kampaus tuo kauniisti rentoutta muuten fiiniin asuun.

Pitsi on edelleen hyvin ajankohtainen materiaali ja näyttää ihanalta myös pikkujoulujuhlassa. Jessica Chastain oli pukenut ylleen mekon, joka oli upea ilmestys mustan pitsimateriaalin ansiosta. Viileän yllättäessä reilun mallinen jakku sopii asuun upeasti.

Jos et ole hame- tai mekkoihmisiä, myös housut istuvat juhlaan hyvin. Asusta housut koroin, niin niistäkin tulee juhlavat. Muista myös vaaleiden värien suosio tänä talvena Eva Longorian tapaan.

Jäitkö pakkasten yllättäessä kaipaamaan nahkatakkiasi? Yhdistä se juhla-asuusi jakkuna. Eritoten herkkään valkoiseen se tuo mukavasti rock-asennetta. Mallina toimii Katie Holmes. Huomioi myös Holmesin suloinen nutturakampaus!

Jos haluat rennon mutta siistin asun, pukeudu farkkukokonaisuuteen Olivia Palermon tapaan. Farkkuhameen ja farkkupaidan yhdistelmä on samaan aikaan helppo mutta seksikäs asu.

Kilpailut

Uusimmat