Pysäyttävä silmämeikki saa katseesi erottumaan - ota mallia Cara Delevingnestä

05.07.2015 18:15 - Rea Tallgren

Vaaleasilmäisten kannattaa korostaa silmiensä väriä punaruskean ja oranssin sävyillä.

Huippumalli Cara Delevingne kuvattiin Australiassa hänen tulevan elokuvadebyyttinsä Paper Townsin ensi-illassa. Elokuvassa Cara näyttelee nuorta naista, joka ylipuhuu häneen ihastuneen teinipojan toteuttamaan kostoretkeä ja katoaa pian sen jälkeen.

Ensi-illan punaiselta matolta Cara ei kadonnut, ja kameroiden muistikorteille tallentuikin hänen upea lookinsa. 22-vuotias mallikaunotar oli valinnut päälleen tiukkaakin tiukemman, metallinhohtoisen mekon. Kauniit ja kiiltävät hiuksensa hän oli laittanut päälaelta kiinni, mutta jättänyt ne muuten auki.

Kaikista huomiota herättävin oli kuitenkin hänen silmämeikkinsä, joka korosti hurjan tehokkaasti naisen vihreitä silmiä. Pikimustat ripset ja lähestulkoon oranssi luomiväri myös alaluomilla toi naisen kauniit, vaaleat silmät esiin tavalla, joka ei jäänyt panematta merkille.

Delevingnelle kuuluu hyvää myös siivilielämässä. 173-senttinen huippumalli on seurustellut jo muutaman kuukauden palkitun artistin, St. Vincentin kanssa.

Tummakulmainen kaunotar tullaan näkemään Suomessa ensi-iltansa 24.7. saavan Paper Towns -elokuvan lisäksi Pan-elokuvassa, jossa hän esittää merenneitoa. Lue lisää aiheesta tästä.

Kilpailut

Uusimmat