Nypitkö kulmakarvat liian ohuiksi? Lue ohjeet oikeaoppiseen takaisinkasvattamiseen

03.04.2015 19:15 - Linda Arponen

Nykyajan kulmakarvamuoti on entistä paksumpaa, eikä pinsettejä tarvitse käyttää niin usein. Mutta miten kulmakarvat saa kasvatettua nyppimisen jäljiltä takaisin ilman, että ne näyttävät epäsiisteiltä?

Kuulostaako tutulta: olet päättänyt lopettaa kulmakarvojen nyppimisen, mutta tartut pinsetteihin kuitenkin taas heti, kun näet yhdenkin uuden karvan ilmestyneen kuin tyhjästä?

Nyt olisi kuitenkin oikea aika jättää pinsetit paikoilleen ja kasvattaa kulmakarvat takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Kulmakarvojen nyppiminen saa ne ajan myötä harventumaan, mutta mikäli ryhdyt toimenpiteisiin pian, on asia vielä pelastettavissa.

Näin saat kasvatettua kulmakarvat jälleen tuuheiksi:

Laske pinsetit alas

Pinseteillä voi tehdä kulmakarvoille suurta vahinkoa, mikäli nyppimistä on vaikea lopettaa.

Ole kärsivällinen

Ikävä kyllä kulmakarvat eivät kasva takaisin yhdessä yössä, mutta ne kasvavat toki, kunhan jaksat odottaa. Joillakuilla kulmakarvojen täysi paluu saattaa kestää kuusi viikkoa, kun taas joillakuilla kuukausia tai jopa vuoden sen jälkeen, kun ne on liikanypitty.

Kasvata osioissa

Idea epäsiisteistä ja epäsäännöllisistä kulmakarvoista ei kuulosta kovin houkuttelevalta, varsinkin, jos sinun täytyy koskaan poistua kotoasi. Jos et halua kasvattaa kaikkea yhdellä kertaa takaisin, kasvata ne sen sijaan siististi pienissä riveissä. Nypi silloin pois vain ne karvat, jotka eivät kuulu sillä hetkellä kasvattamaasi riviin. Näin kulmakarvasi säilyttävät muotonsa ja näyttävät huolitelluilta, samalla kuitenkin kasvaen tuuheammiksi.

Nopeuta prosessia

Jätä siis pinsetit ja vahat koskematta ja tartu sen sijaan vitamiineihin ja pidä huolta terveellisestä ruokavaliosta. Toinen vaihtoehto on hankkia kulmakarvojen kasvua tehostavaa seerumia, joka nopeuttaa kasvamista ja tekee kulmakarvoista paksummat ja tuuheammat.

Täytä aukot

Kulmakarvojen kasvattaminen ei tarkoita sitä, että niiden pitäisi olla muodottomat ja harvat. Kesytä karvat ja kolot siis kulmavärillä ja -harjalla.

Lue myös: Uusi kauneustrendi valloitti Suomen: Kulmakarvojen tuuhennus - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lähde: Makeup.com

Kilpailut

Uusimmat