Nälkäpeli-kaunotar unelmiensa miehestä: Hän ei saa pelätä piereskellä edessäni

09.10.2014 17:19 - Susanna Karttunen

Coldplay-laulaja Chris Martinin kanssa seurusteleva Jennifer Lawrence arvostaa miehessä avoimuutta ja rakkautta tositelevisiota kohtaan.

Näyttelijä Jennifer Lawrence, 24, kertoo tuoreimmassa Vanity Fair -lehdessä, millaisia piirteitä hänen unelmiensa miehessä olisi. Tähden sanomisien perusteella koottiin neljä piirrettä, joita kaunotar miehessä arvostaa.

1. Rakkaus tositelevisiota kohtaan

- Haluaisin olla jonkun kanssa, jolla on samanlainen maku tosi-tv-ohjelmien suhteen, The Real Housewivesia fanittava tähti kertoo.

2. Avoimuus

Aitous ja avoimuus ovat Lawrencelle tärkeitä piirteitä miehessä. Hän pitää miehistä, jotka eivät yritä esittää muuta kuin ovat.

- Haluan jonkun, joka ei pelkää piereskellä edessäni. En tarvitse suurta intohimoista rakkautta, vaan vietän mieluummin rauhallisia hetkiä. Ihmissuhteet ovat syvempiä, kun voi olla oma itsesi jonkun kanssa, ja se joku voi olla itsensä sinun kanssasi, kaunotar sanoo.

3. Ruoalla herkuttelu

Jennifer herkuttelee mielellään ruolla, eikä juokse dieettivillitysten perässä. Haastattelun aikana aamiaiseksi spagettia ja lihapullia syönyt neitokainen tuskin haluaa miehensäkään popsivan vain salaattia.

4. Rauhallisuus

Lawrence inhoaa riitelyä, eikä ole tykästynyt miehiin, jotka toistuvasti haastavat riitaa.

- En pidä riitelystä, joten mielestäni väittelynhaluiset ihmiset ovat maailman ärsyttävimpiä. Se ei ole yhtään viehättävää, hän sanoo.

Uutisoimme aiemmin Lawrencen alastonkuvien vuotaneen julkisuuteen. Artikkeliin pääset tästä.

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat