Tee hiuksistasi pidemmän näköiset: 6 helppoa vinkkiä

16.12.2014 15:45 - Linda Arponen

Hiukset voi huijata näyttämään todellisuuttaan pidemmiltä jopa ilman lisäkkeitä.

Monien naisten hiusmaku voi muuttua nopeastikin. Välillä kaipaamme hiuksiin laineita ja joskus haluammekin leikata lyhyen polkkatukan. Ja jos hiukset on todellakin sattunut leikkauttamaan, voi tuntua siltä, että niillä kestää ikuisuus kasvaa taas pitkiksi.

Hiukset voi kaikeksi onneksi laittaa näyttämään pidemmiltä, kuin ne oikeasti ovatkaan. Toki jos hiuksesi ovat todella lyhyet, et luultavasti saa niistä pitkän näköisiä ilman hiuslisäkkeitä. Jos hiuksesi ovat kuitenkin keskipituiset, joiden haluaisit olevan vähän pidemmät, kokeile seuraavia nokkelia vinkkejä:

Leikkaa kerroksittain

Hiuksia ei kannata leikata tasamittaisiksi, koska ne voivat näyttää näin helposti lyhyemmiltä kuin ovatkaan. Jos hiukset leikkaa kerroksittain, näyttävät ne pehmeämmiltä ja niihin tulee liikettä. Kerroksittain leikattujen hiusten pituus myöskin vaihtelee ja näin ne voivat näyttää pidemmiltä.

Venytä hiuksia

Suorat hiukset näyttävät pidemmiltä kuin kiharat. Saat hiuksistasi siis suoremmat ja pidemmät kuivaamalla ne hiustenkuivaajalla lapioharjaa apunasi käyttäen. Toinen vaihtoehto on käyttää hiustensuoristajaa.

Lisää tuuheutta

Korkeuden lisääminen hiuksiin voi kuulostaa ristiriitaiselta. Jos kerroksittain leikattuja hiuksia kuitenkin kohottaa, näyttävät ne pidemmiltä ja kevyemmiltä.

Valitse keskijakaus

Sivujakaus lisää leveyttä ja keskijakaus pituutta. Keskijakauksen avulla kasvot ja hiukset näyttävät kapeammilta ja samalla pidemmiltä.

Varo liikaa silotusta

Suorat hiukset lisäävät pituutta, mutta kannattaa varoa, ettei hiuksista tulee liian latteat. Voit saada hiuksiin eloa laittamalla niihin hiukan rakennetta lisäävää suihketta ja puristella latvoihin hienovaraisia laineita.

Ole tarkkana hiustuotteiden kanssa

Vältä hiuslakkoja ja -öljyjä. Ne painavat hiuksia alas ja tekevät niistä liian hallitun näköiset.

Olemme kertoneet aiemmin, kuinka itsellensä voi saada huijattua lisää pituutta. Pääset lukemaan jutun täältä.

Lähde: Daily Makeover

Kilpailut

Uusimmat