Unohda trendit ja korosta parhaita piirteitäsi - 10 parasta vinkkiä koottiin

02.10.2014 15:35 - Susanna Karttunen

Kauneudenhoitovinkkejä on tarjolla monenlaista ja trendit vaihtuvat. Ammattilaisten suosittelemien yksinkertaisten vinkkien avulla näytät aina kauniilta.

Erilaisia kauneusvinkkejä on tarjolla moneen lähtöön. Niitä tarjoavat niin perheenjäsenet, kaverit kuin lehtiartikkelitkin. Amerikanki-sivusto kokosi ammattilaisten antamat parhaimmat vinkit yhteen listaan.

1. Korosta parhaita piirteitäsi

Ammattilaiset neuvovat usein naisia korostamaan kauneudenhoidossa parhaita puoliaan. Jos sinulla on upeat poskipäät, anna niille lisäsäväystä häiväyksellä poskipunaa. Kiharahiuksisten kannattaisi taas esitellä kutrejaan ylpeänä eikä turhaan suoristella niitä.

2. Vähempi parempi

Meikkiä ei tarvitse käyttää liikaa. Liika pakkeli naamassasi voi saada näyttämään ikäistään vanhemmalta. Jos haluat näyttää parhaimmaltasi, pyri luonnolliseen lopputulokseen.

3. Ota riskejä

Astu vähän mukavuusalueesi ulkopuolelle ja suosi vaatetuksessa massasta erottuvaa väriä tai kokeile vähän erilaisempaa hiustyyliä. Ottamalla riskin saatat tehdä tyylistäsi vieläkin upeamman.

4. Älä ole liian trendikäs

Tärkeintä ei ole seurata jokaista trendiä, vaan löytää tyyli, joka sopii juuri itselle. Nappaa muoti-ilmiöistä käyttöösi vain ne, joiden koet sopivan sinulle.

5. Rakenna itsevarmuuttasi

Tyylisi toimii parhaiten, kun esittelet sitä ylpeydellä. Itsevarmalla on parempi ryhti ja aidompi hymy. Kun uskot omaan tyyliisi, muutkin uskovat.

6. Ikä on vain numero

Jotkut naiset kuvittelevat, etteivät he voi kokeilla tiettyjä tyylejä, koska ovat liian vanhoja. Et kuitenkaan tarvitse nuorennusleikkausta tai aikakonetta näyttääksesi upealta. Ole oma itsesi ja pukeudu ja meikkaa niin kuin haluat. Ikä on vain numero.

7. Älä pelkää muutosta

Samassa tyylissä pysyminen voi tuntua turvalliselta, mutta joskus rutiineista poikkeaminen kannattaa. Kokeilemalla eri tyylejä opit, mikä sopii sinulle parhaiten ja mitä kannattaa välttää.

8. Juo paljon vettä

Juomalla kahdeksan lasia vettä päivässä ihostasi tulee hehkuvampi ja kirkkaampi. Terve iho nuorentaa.

9. Älä koske

Kasvoja ja hiuksia ei kannata kosketella turhan usein. Pöpöt ja bakteerit leviävät sormenpäistäsi ihohuokosiin, jolloin finnit saavat alkunsa. Sormenpäistä myös tarttu hiuksiin rasvaa, jolloin kutrisi näyttävät rasvaisemmilta.

10. Rentoudu

Stressaaminen voi aiheuttaa ryppyjä ja muita iho-ongelmia. Yritä rentoutua ja nauttia elämästäsi. Onnellisuus näkyy myös ulospäin.

Aikaisemmasta artikkelistamme voit lukea syksyn ihonhoitovinkkejä.

Lähde: Amerikanki

Kilpailut

Uusimmat