Haluatko erottua eduksesi yleisössä? 6 hiusvinkkiä kesän festareille

19.06.2015 16:15 - Nelly Tatti

Festivaaleilla hiukset kokevat kovia eri sääolosuhteiden ansiosta, varsinkin täällä Suomessa. Voice listasi 6 hiustyyliä, joilla erotut kuitenkin festareilla eduksesi ja pidät helposti kampausta yllä.  

Festivaalit kestävät normaalisti noin kolme päivää ja telttailu, sääolosuhteet sekä myöhään valvominen kuluttuvat ihmistä. Se ei silti tarkoita, ettetkö voisi näyttää hyvältä vielä festivaalin viimeisenäkin päivänä. Alle listasimme keinoja erottua joukosta ja helppoja kampausehdotuksia eri hiustyypeille.

Letit

Lettejä on helppo ylläpitää esimerkiksi lakalla, eikä haittaa vaikka ne rähjääntyisivät viikonlopun aikana. Letteihin saa myös lisättyä helposti erilaisia koristeita ja koruja tuomaan uutta ilmettä.

Nutturat

Nutturoita on helppo tehdä, ja tyylikirjo on laaja. Isomman nutturan ympärille voi laittaa näyttävän kukkaseppeleen tai esimerkiksi glitter-hiuslakkaa tietyille alueille.

Hiuspastellit

Uutta ilmettä hiuksiisi saat helposti kastelemalla hieman hiuksiasi ja värjäämällä hiuspastelleilla hiuksiisi eri värisiä raitoja.

Geometriaa

Lyhyisiin hiuksiin saa uutta tempoa trimmaamalla hiuspohjaan erilaisia geometrisia kuvioita. Pidempiin hiuksiin saa myös helposti veikeyttä käyttämällä räikeän värisiä hiuspinnejä ja asettelemalla niitä eri muotoihin.

Huivit ja otsakorut

Huiveilla saat piiloon likaiset hiukset tai muuten näyttävän kampauksen. Otsakorut tuovat glamouria tyyliin kuin tyyliin ja sopii kaikenpituisiin hiuksiin.

Hiuspannat

Pantoja on monenlaista, ja niillä voi myös leikitellä festareiden ajan. Voit esimerkiksi hassutella eläinkorva-pannoilla tai turvautua näyttävään kukkapantaan.

Kilpailut

Uusimmat