Hammastahnaa kynsille, kuumuutta ripsille - asiantuntijat jakoivat yllättävät kauneusvinkkinsä

21.07.2014 16:30 - Minna Talstila

Kauneudesta voi pitää huolta monin yllättävinkin keinoin. Kauneusalan ammattilaiset suosittelevat esimerkiksi tietynlaisia tyynyliinoja ihon hyvinvoinnille, hammastanhaa kynsille ja suosivat itse käteviä meikkikikkoja lumoaville silmille.

Shape kokosi yhteen kauneusalan ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla voit esimerkiksi pitää hiuksesi hyvässä kunnossa tai saada meikkisi säilymään pidempään.

Nuku satiinisella tai silkkisellä tyynynpäällisellä

Sinun kannattaa nukkua kauneusunesi satiinisella tai silkkisellä tyynynpäällisellä, jotta hiuksesi eivät rasittuisi ja katkeilisi.

Laita hiuksiisi yöksi naamio

Jos kärsit karhean kuivista hiuksista, kannattaa sinun kokeilla yöksi jätettävää hiusnaamiota. Sen avulla voit saada hiuksiisi pehmeyttä.

Kerrosta silmärajauksesi

Silmien rajaaminen eye-linerilla on haastavaa puuhaa, mutta nestemäinen rajaus yleensä pysyy pidempään. Se ei myöskään suttaannu päivän kuluessa niin helposti kuin kajaali. Monella ei kuitenkaan ole tullut mieleen, että näitä kahta meikkiä voisi käyttää päällekkäin. Kun silmät pohjustaa ensin kajaalilla, on eye-linerilla rajaaminen helpompaa. Silloin myös rajaukset pysyvät hyvänä pidempään.

Valkaise kellastuneet kynnet hammastahnalla

Jos olet käyttänyt pitkään tummaa kynsilakkaa, saattavat kyntesi olla lakan poistamisen jälkeen keltaiset. Kokeile keltaisuuden poistamiseen valkaisevaa hammastahnaa.

Pidä meikkausvälineet puhtaana

Meikin pahimpia vihollisia ovat erilaiset bakteerit. Tämän vuoksi sinun kannattaakin pitää meikkausvälineesi puhtaana, jotta tuotteet pysyisivät hyvänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi ripsivärin levittämiseen on olemassa kertakäyttöisiä levittimiä, joiden avulla vältät bakteerien kertymisen.

Lämmitä ripsentaivuttimesi

Pidä ripsentaivuttimia ennen käyttöä kuuman veden alla tai lämmitä niitä vaihtoehtoisesti hiustenkuivaimella. Tällä tavalla saat taipuisamman tuloksen, joka säilyy pidempään kuin normaalisti.

Käytä valkoista kajaalia avataksesi katseesi

Kun rajaat alaluomesi valkoisella, saat katseesi todella avautumaan ja piristymään.

Rajaa silmäsi kahdella eri värillä

Pehmeän ja seksikkään silmämeikin voi saada, kun rajaa yläluomen mustalla ja alaluomen ruskealla.

Aiemmin listasimme hiustenhoitovirheitä, joihin moni sortuu tietämättään. Lue lisää täältä.

Lähde: Shape

Kilpailut

Uusimmat