Kuva: Splash

Macy Gray keväällä Suomeen!

03.10.2016 11:10 - Rea Tallgren

Gray saapuu keväällä Suomeen jazz-kiertueensa merkeissä.

Macy Gray konsertoi Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 1. maaliskuuta. 

Gray on pari vuosikymmentä kestäneen laulu-uransa aikana myynyt jo yli 25 miljoonaa levyä. Grayn repertuaariin kuuluu r’n’b, pop, gospel ja hiphop -sävytteisiä tulkintoja, ja hänen suurimpia hittejään ovat muun muassa I Try, Why Didn’t You Call Me ja Do Something.

Ennen kansainvälistä menestystään Macy Gray aloitti jazz-vokalistina ja hän palaakin nyt juurilleen uuden pitkäsoiton ja tulevan kiertueen myötä. Stripped-albumi on yhdistelmä uutta, vanhaa ja lainattua: mukana on kolme ennenjulkaisematonta biisiä sekä uudelleensovitus Grammy-pystin saaneesta hitistä I Try.

Levyllä kuullaan myös coverit Metallican Nothing Else Matters ja Bob Marleyn Redemption Song -kappaleista. Pehmeän sielukas albumi äänitettiin livenä ja laulajan taustalla soittaa nelihenkinen kokoonpano, johon kuuluu muun muassa jazz-virtuoosi Miles Davisin kanssa työskennellyt trumpetinsoittaja Wallace Roney.

KEIKKA: Macy Gray (USA) Ke 1.3.2017 The Circus, Helsinki Ovet klo 20, K-18 LIPUT: Myyntiin pe 7.10.2016 klo 9 Liput palvelumaksuineen alkaen 43,50 euroa Ticketmasterista.

Kilpailut

Uusimmat