Kuva: Senja Rapila

Suomalainen dj-lupaus Jeremy Folderol julkaisi uuden hittibiisin - reitti kansainväliseen suosioon?

19.10.2016 19:45 - Senja Rapila

DJ Jeremy Folderol on muuttanut unelmansa perässä Tukholmaan.

Suomalainen tähtilupaus Jeremy Folderol eli Jere Saharinen, 20, on eittämättä yksi tämän hetken kuumimmista, nousevista suomalaisista dj-nimistä. Vain parikymppinen artisti on lyhyen uransa aikana ottanut jo suuren askeleen elämässään ja muuttanut työnsä ja inspiraation perässä Ruotsiin, Tukholmaan.

Saharinen kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että tänään julkaistu sinkkubiisi You On Repeat syntyi juurikin Tukholmassa.

- Sain kustantajalta kontaktit Saraan ja Cassandraan, eli Heydayhin. Tehtiin tämä kappale siellä Cassandran studiolla Södermalmilla. Se oli vartin sessio ja mentiin sitten vain kokeilemaan studiolle, jos jotain ideaa syntyisi, Saharinen kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Kappale kertoo hänen mukaansa ihmissuhteesta. Saharinen toteaa, että tarinan pystyy kuulla suoraan sanoituksista.

- Kappaleessa on minun mielestäni parasta se hookki, se 'aa aa aa' -kohta. Se on todella siisti. Se on vähän erilaista kuin mitä kuulee. Siinä ei ole oikein mitään mitä muuttaisin näin jälkikäteen, se on hyvä juuri noin. 

Fokus uudessa musiikissa

Nuori artisti toivoo, että kappaleet noteerattaisiin ulkomailla piakkoin. Samalla Saharinen on kuitenkin tyytyväinen siihen, että ehtii nyt keskittyä täysillä musiikin tekemiseen ja sen kehittämiseen.

- Se olisi todella huikeaa, jos breikkaus tapahtuisi tässä lähiaikoina. Nyt on kuitenkin fokus uudessa musassa, samaa linjaa ja vähän erilaista. Mahdollisimman paljon ulkomaalaisia biisejä, että saisi sen meiningin sinne ulkomaille.

Voit kuunnella tänään julkaistun kappaleen alapuolelta. Folderol julkaisi ensimmäisen singlensä In Stereo vuonna 2014.

Lue myös: Pariisin kevään uusi video on kuin jännittävä lyhytelokuva - sisältää rajuja kohtauksia, katso

Kilpailut

Uusimmat