Chisu: Oli hauska tehdä coverista coveri!

01.06.2009 06:32 - Eeva Rajala

Suosittu laulajatar Chisu kertoo valinneensa tarkoituksella Livenä Vieraissa II -sarjaa ja levyä varten I Just Don't Know What To Do With Myself -kappaleen. Biisin alkuperäinen esittäjä on Dusty Springfield ja kappaleen on coveroinut aiemmin mm. The White Stripes.

"Valitsin biisin, koska pidän paljon White Stripes -yhtyeestä, olen iso fani. Lisäksi oli hauska tehdä coverista coveri", Chisu selittää Voicelle kappalevalintaansa.

The White Stripes teki aikoinaan kappaleesta kunnon rockversion, kun taas Springfieldin alkuperäinen versio on pehmeä ja herkkä. Chisun tuore versio asettuu näiden kahden välimaastoon. Sovittaminen ei tuotteliaan Chisun mielestä ollut kovin haastavaa, vain mielettömän kivaa.

"Olimme basisti Mikon kotona ja soittelimme pari päivää, ja sitten siitä tuli vain tällainen. Se suttaantui helposti. Se on yleensä hyvä merkki", Chisu kertoo.

Chisun I Just Don't Know What To Do With Myself -coverveto kuullaan Voicen radiossa ensimmäisen kerran klo 7:10 ja 9:10 ja musiikkivideot kyseisistä vedoista pyörivät samalla Voice TV:ssä. Chisun coverbiisi on mukana tuoreella Livenä Vieraissa II -albumilla. Albumilla coverbiisejä esittävät myös mm. Pete Parkkonen, Ilkka Alanko, Sunrise Avenue ja Waldo's People.

Kilpailut

Uusimmat