Tuuli avautuu parjatun Salaisuudet-hitin rajuista seurauksista: 'Päältäni yritettiin ajaa mopolla'

28.05.2020 16:15 - Iiro Myllymäki

Tuuli oli 13-vuotias, kun hänen ensisinkkunsa Salaisuudet meni viraaliksi.

Laulaja ja tubettaja Tuuli, 21, on muistellut tasan kahdeksan vuotta sitten julkaistua kappalettaan Salaisuudet. Biisi ja sen musiikkivideo herättivät paljon huomiota, ja 13-vuotias Tuuli sai paljon nettiryöpytystä osakseen. Nyt nuori nainen kirjoittaa aiheesta Instagramissa.

”Voisinpa jutella sille 13-vuotiaalle Tuulille, joka oli niin häpeissään tästä biisistä, koska kaikki sekä netissä että livenä kiusas esimerkiks haukkuen laudaks, naureskellen kauppojen hyllyjen takaa ja yrittäen ajaa mun päälle mopolla”, Tuuli kirjoittaa.

Nainen kertoo, että hän alkoi masentua kaiken tämän seurauksena 15-vuotiaana, ja 17-vuotiaana hän kamppaili kehonkuvansa kanssa. Nainen myöntää, että viimeksi eilen hän tunsi itseinhoa.

”Matkan varrella on täytyny muistuttaa itseä siitä, ettei yks asia, valinta tai leima voi määrittää mun koko tulevaisuutta, vaan mun pitää katsoa eteenpäin. Aika parantaa ja oon onnellinen että oon pysynyt määrätietosena, kilttinä ja aitona omana itsenäni kaikesta huolimatta”, Tuuli kertoo.

Samassa päivityksessä Tuuli vielä lupailee uutta musiikkia, jota hän on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut. Pian Salaisuudet-biisin julkaisun jälkeen Tuulilta julkaistiin samanniminen debyyttialbumi, jonka jälkeen häneltä on julkaistu muutamia sinkkuja ja EP-julkaisuja.

Voit katsoa naisen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Tuuli on YouTube-kanavallaan reagoinut omaan Salaisuudet-musiikkivideoonsa yhdessä ystävänsä Mikael Renwallin kanssa. Videolla nainen kertoo, että musiikkivideo ei ole enää julkisena YouTubessa. Hänen mukaansa se on kerännyt kaiken kaikkiaan melkein neljä miljoonaa katselukertaa.

- Tämä biisi on ollut leima, josta olen yrittänyt päästä eroon, koska ihmiset ovat reagoineet siihen ivallisesti, Tuuli kertoo videolla.

Pääset katsomaan reaktiovideon alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Suomalaisten sometähtien hullu haastee villitsi somen - vastasivat kaikkeen 24 tunnin ajan kyllä

Lue myös: Tubettaja kekkuloi alasti Ikean malliasunnossa sulkemisajan jälkeen - ei päättynyt hyvin

Kilpailut

Uusimmat