Jenkkitähti: Lady Gagan suosio murenee

27.08.2009 07:12 - Eeva Rajala

Pianonsa takaa hurmaava laulaja/lauluntekijä Tori Amos sanoo, että Poker Face -tähti Lady Gagan suosio kestää enää hetken. Amosin mukaan värikäs poppari on juuri oikea tähän hetkeen, mutta ajat muuttuvat.

Tori Amos kertoo, että musiikkifanit tarvitsevat juuri tähän hätään Lady Gagan tyylistä väriläiskää, sillä uutisissa on koko ajan sikainfluenssa, taantuma ja sota.

- Hän on meteori - yksi sellaisista laulajista, jotka viihdyttävät ihmisiä hetken aikaa. Eikä siinä ole mitään vikaa, Amos kertoo The Sun -sanomalehdelle.

Pari vuotta sitten Provinssirockissa esiintynyt Amos kertoo, että esimerkiksi veteraanirokkari Neil Young painii aivan eri sarjassa kuin Lady Gaga. Amosin mukaan Young voi hyvinkin esiintyä esimerkiksi Glastonbury-festivaalilla vielä 40 vuoden uran jälkeen, koska kyseessä on aivan eri luokan artisti.

- Kysymys kuuluu esiintyykö Lady Gaga Glastonburyssä 20 vuoden kuluttua. Hän tahtoo viihdyttää ihmisiä ja nyt ajoitus on oikea. Puolet maailmasta on masentuneena ja ihmiset tarvitsevat viihdykettä, Amos tietää.

Kilpailut

Uusimmat