Kuva: Youtube

The Weekndin uusi musiikkivideo voi aiheuttaa epileptisen kohtauksen - julkaistiin tänään

06.08.2021 14:15 - Roy Kokkonen

The Weekndin uutuuskappaleen musiikkivideo vedettiin elokuvateattereista aiemmin tällä viikolla, sillä sen pelättiin aiheuttavan epileptisiä kohtauksia. Video julkaistiin laajaan levitykseen tänään.

The Weekndin uutuuskappaleen musiikkivideo vedettiin aiemmin tällä viikolla elokuvateattereista Yhdysvalloissa. Kappale julkaistiin virallisesti vasta tänään perjantaina, mutta sitä oli tarkoitus näyttää jo kuluvalla viikolla Suicide Squad -elokuvan näytöksissä ennen näytöksen alkua.

Varietyn mukaan videolla nähtävät vilkkuvat strobovalot voivat kuitenkin aiheuttaa joillakin ihmisillä epileptisiä kohtauksia, jonka vuoksi se vedettiin pois elokuvateattereista.

Terveyskirjaston mukaan epilepsia on aivojen sähköisen toiminnan häiriötila, jossa esiintyy kohtauksia, joissa tajunta hämärtyy. Samalla voi esiintyä kouristuksia tai muita oireita. Kohtauksia voivat aiheuttaa erilaiset synnynnäiset ja hankitut tekijät.

Take My Breath -kappale on ensimmäinen single The Weekndin tulevalta viidenneltä studioalbumilta. Kappaleesta ilmestyi jo aiemmin Yhdysvaltain olympiajoukkuetta kannustava tiiseri sosiaalisessa mediassa.

Video julkaistiin perjantaina muun muassa Youtubessa, jossa sen kuvaukseen on kirjoitettu epilepsiavaroitus. Voit katsoa musiikkivideon alta tai täältä.

Lue myös: The Weeknd ja näyttelijä Jim Carrey ystävystyivät hauskalla tavalla - jakavat erikoisen harrastuksen

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat